İlişkilerde erkeklerin asla yapmaması gereken 7 hareket

İlişkilerde erkeklerin asla yapmaması gereken 7 hareket

İlişkilerde erkeklerin asla yapmaması gereken 7 hareket

Karşınızdaki insanı değiştirmeye çalışmayın

Her insanın tek ve eşsiz olduğunu unutmadan, onu olduğu gibi kabul edin. Karşınızdaki insanı kendi istediğiniz kalıba sokmak yerine birbirinize uyum sağlamaya çaba gösterirseniz çok daha sağlıklı ilişkiler yaşarsınız. 


Yalan söylemeyin

Karşınızdaki insana dürüst davranıp, doğruları söylemek zor gibi görünse de unutmayın ki yalanların ağırlığını taşımak her zaman daha zordur. Üstelik sezgileri çok güçlü olan kadınların söylediğiniz yalanları fark etme olasılığı oldukça yüksektir.


Fazla şüpheci olmayın

Sağlıklı bir ilişkinin temeli her zaman güvendir. Bunu unutarak hareket etmek karşınızdaki insanı hem incitir hem de küçük düşürür. Siz karşınızdaki insana nasıl davranırsanız o da size öyle davranacaktır, unutmayın. Şüpheci olmak yerine örnek olun.


Ana kuzusu olmayın

İlişkilerdeki problemlerin bilinmeyen bir diğer nedeni de ailesine bağımlı olan çocuklardır. İlişkinizde annenizin ve kız arkadaşınızın yerlerini ayırmayı bilin. Elbette ki anneler baş tacı da olsa sevgilinizle birlikteyken yetişkin bir birey olarak kendi kararlarınızı kendiniz verin. 


Takıntılı bir insan olmayın

Karşınızdaki kişiye olan tavırlarınızı çok fazla sorgulamayın. Doğal ve rahat olun.  Kendinizi kasmayın, böylece karşınızdaki kişi de sizden aldığı rahat tavırlar doğrultusunda size daha yakın olacaktır. En ufak şeyleri bile polemik haline getirip sizden soğumasına sebep olmayın.


Asla çapkın olmayın

Çapkın olmak kötü bir şeydir demeye çalışmıyoruz ancak ilişkiniz varsa bu ilişkinin gerektirdiği sorumluluğu taşıyarak davranmanız gerektiğini de unutmamanız gerekir. Her şeyin karşılıklı olduğunu hatırlatmayı da görev biliriz. 


Fazla maço olmayın

Siz bakmayın maçoluk moda diyenlere, kadınlar her zaman ince, nazik ve düşünceli erkekleri tercih ettiler ve etmeye de devam edecekler.


Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER