İlişkinizi canlandıracak 10 güzel fikir

İlişkinizi canlandıracak 10 güzel fikir

İlişkinizi canlandıracak 10 güzel fikir

Sevgilinizle özel anlar paylaşın. İkinizin yaşayacağı bu romantik anlar her geçen gün sizi mutlu eden anılar olarak hayatınızda yer etsin. Birkaç öneriyle yaratıcılığınız güçlensin ve mutlu günler sizi beklesin


İlişkinin ilk günlerinde ne kadar heyecanlı ve hevesli olduğunuzu düşünün. Onunla beraber olduğunuzda dokunmadan duramıyordunuz değil mi? Peki ya şimdi ne değişti? Onu mümkün olduğunca küçük öpücüklerle şımartın.


Birbirinize masaj seansları yapın. Dokunuşlarınızla birbirinize sevginizi hissedin, hissettirin.


Tatili sadece tatil köylerinde yapılabilecek bir tatil olarak düşünmeyin. Bu kez de kamp alanlarına bakın. İster deniz kenarında ister ormanın içinde, her şeyden uzak, huzurlu ve sadece ikiniz...


Patenlerinizi alın ve paten kayabileceğiniz bir alana gidin. Beraber eğlenceli vakit geçirebileceğiniz aynı zamanda da spor yapabileceğiniz bir gün geçirin.


Ona beklemediği sürprizler yapın. Sevgiliniz için pasta hazırlayın ve onu parklardan birinin bankında beklediğinizi haber verin. Onu bu küçük sürprizle mutlu edin.


Lunaparka gitmeyi bıraktınız mı? İçinizdeki çocukları öldürmeyin. Sevgilinizin elini tutun ve lunaparka götürün.


Romantik bir akşam yemeğini beraber hazırlayın. Beraber seçeceğiniz, daha önce hiç yemediğiniz ve yapmadığınız bir yemeği yapmayı deneyin ve tadın.


Ona mektup yazın. Eski bir yöntemde olsa hala romantik olduğunu kabul edin. Aklınızdan geçenleri bir kağıda dökün. Çalışma masasının üzerine veya yatağın içine bırakın.


Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER