Instagram'da takip etmeniz gereken kendisiyle barışık, cesur kadınlar

Instagram'da takip etmeniz gereken kendisiyle barışık, cesur kadınlar

Instagram'da takip etmeniz gereken kendisiyle barışık, cesur kadınlar

Winnie Harlow

Vitiligo hastalığıyla mücadele eden güzel model Winnie Harlow aynı zamanda bir aktivist. Birçok konferansa katılan ve TED konuşmaları yapan güzel model dünyada bu hastalıkla mücadele eden sayısız insanın ilham kaynağı olmuş durumda. 


Em Ford

Makyaj sanatçısı olan Em Ford, 2015 yılında yüzünde beliren akneleriyle nasıl mücadele ettiğini anlattığı video ve paylaşımlarından sonra aldığı sayısız olumsuz yoruma rağmen takipçilerine örnek olmaya ve yol göstermeye devam ediyor. 


Nadia Aboulhosn

New Yorklu blogger Nadia Aboulhosn büyük beden kombin örnekleri sergilediği sosyal medya hesaplarında güzel ve stil sahibi olmak için ideal vücut ölçülerine ihtiyacımız olmadığının canlı bir kanıtı oluyor. 


Dana Falsetti

Yıllar boyunca aşırı kiloları, sıkı diyet programları ve özgüven problemleriyle mücadele eden Dana Falsetti yogayla tanıştıktan sonra bunu Instagram'dan takipçileriyle paylaşmaya karar vermiş. Falsetti, takipçilerine yoga yapmak için mutlaka belli beden ölçülerinde olmaya gerek yok diyor. 


Precious Lee

Sport Illustrated'da yer alan ilk siyahi büyük beden model olan Precious Lee, birçok markanın büyük beden modelliğini yaparken bir yandan da Instagram paylaşımlarıyla kadınlara bedenlerini sevmelerini öğütlüyor. 


Sarah Jane Adams

Avustralyalı Sarah jane Adams tam bir Instagram starı. Mücevher tasarımcısı olan Adams rengarenk tarzı ve beyaz saçlarıyla kalıplara sığmayan güzelliğin adeta sembolü olmuş durumda. 


Stefania Ferrario

2012 yılında kanseri yenen ve bu süreçte saçları döküldüğü için kazıttığı kafasıyla pozlarını paylaşan manken Stefania Ferrario yaşadığı siber zorbalığa rağmen paylaşımlarından vazgeçmiyor. 


Danielle Brooks

Orange is the New Black dizisinde rol alan genç oyuncu Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarla kadınlara bedenlerini olduğu gibi sevmelerini ve herkesin kusurlarıyla güzel olduğunu anlatıyor. 


Jessica Cochrane

Eserlerinde pop kültürü, yerleşik güzellik anlayışı ve kadın hareketlerini işleyen Avustralyalı sanatçı Jessica Cochrane takipçilerine standart güzellik anlayışından uzaklaşıp her bedeni kucaklamayı ve alışılmıştan kaçmayı öğütlüyor. 


Amrita Hepi

Ergenlik yıllarında yaşadığı zorbalıklar ve özgüven problemleri yüzünden dans tutkusundan vazegeçen ancak ileriki yıllarda bunu yenip ilk aşkı dansa geri dönen Amrita Hepi takipçilerine ne olursa olsun hayallerinden vazgeçmemelerini öğütlüyor. 


Harnaam Kaur

Polikistik over sendromu yüzünden sakalları çıkan Harnaam Kaur 16 yaşından beri sakallarını kesmiyor. Hem modellik hem de aktivistlik yapan genç kadın takipçilerine kendilerini kusurlarıyla kabul etmeyi ve bu yolda yaşadığı zorlu süreçleri anlatıyor. 


Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER