Kedileriniz için evde hazırlayabileceğiniz eğlenceli eşyalar

Kedileriniz için evde hazırlayabileceğiniz eğlenceli eşyalar

Kedileriniz için evde hazırlayabileceğiniz eğlenceli eşyalar

Eski bir bavulun kapağını kesip altına ekleyeceğiniz kısa ayaklarla kedinize çok şık ve havalı bir yatak yapabilirsiniz. İçine onu rahat ettirecek yumuşak bir minder koymayı da unutmayın. 


Kedinizin boyuna uygun ahşap bir kütüğün etrafına istediğiniz renkte hasır ipler yapıştırarak ona kendiniz tırmalama tahtası yapmak istemez miydiniz? 


Eski bir ahşap kasayı renklendirip içine yumuşak yastıklar yerleştirerek rahat bir kedi yatağı elde etmek çok kolay. 


Artık kullanmadığınız eski yan sehpayı kediniz için bir taht haline getirmeye ne dersiniz? Ancak mutlaka duvara sağlamca monte edin ki kazaların önüne geçmiş olun. 


Bu kedi evini yapmak için tek ihtiyacınız olan eski bir tişört ve iki adet elbise askısı. 


İki masayı üst üste koyup ayaklarına ve altına kedinizin hoşuna gidecek aksesuarlar ekleyerek ona macera yaşayabileceği bir platform hazırlayabilirsiniz. 


Kedinizin her zaman kullandığı tırmalama tahtasına gerçek ağaç dalları ve yaprakları ekleyerek ona doğadan uzak olmadığı duygusunu yaşatabilirsiniz. 


Artık gözdeniz olmayan bir komidini kedi kumunuzu saklamak için kullanmak salonlarınız ve odalarınızı dağınık bir görünümden kurtarabilirsiniz. 


Kediniz için bir kızılderili çadırı yapmak istiyorsanız altı adet sağlam ahşap çubuk ve bir battaniyeden fazlasına ihtiyacınız yok. 


Kedilerin camdan bakmayı ne kadar çok sevdiğini hepimiz biliriz. Tavana sağlamca sabitleyeceğiniz bir sepetin içinde hem dışarıyı seyredecek hem de güneşlenerek uyuyabilecektir. 


Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER