Maceraperest

Maceraperest

Maceraperest

Maceraperest

Hayat dolu bir kadınla kim birlikte olmak istemez ki? Hayatı dolu dolu yaşayan, farklı maceralara yelken açan bir kadın ilişkide erkeklerin vazgeçilmezi.


Mizah

Bir kadının güldürebilme yeteneği yoksa, bir erkeğin kalbinde yer kazanması konusunda şansını oldukça düşürüyor. Mizah duygusu stresi hafifletmek için mükemmel bir yoldur ve erkeğin bağlanmasına yardımcı olur.


Dramadan uzak

Hayat hız treni gibidir. Bazı günler iyi olur, bazen kötü. Bununla birlikte her küçük sorunun büyük bir çatışmaya dönüşmesi gereksizdir. En ufak durumda bile olayı drama bağlamanın ilişkinize yardımı değil zararı dokunur. Doğru bakış açısına sahip ve olayları büyütmeyen kadınlar erkeğini kazanma konusunda bir adım öndedirler. 


Kusurları kabul etme

Sağlıklı bir ilişki için anahtarlardan biri, eşinizin mükemmel olmadığını anlamaktır. Erkekler kendilerini anlayabilen ve onları değiştirmeye çalışmayan kadınları istemektedir. Mesela bir kadın erkeğin sevecen moda anlayışı ya da tuhaf kişiliği anlayışla karşılayabilirse ilişki başarı yolunda ilerliyorlar demektir.


Yaratıcılık

Kadının özgür ruhu ve yaratıcı zekası varsa, bu ilişkinin daha tatmin edici olduğunu söylemeye gerek yoktur. Her zaman ilginç şeyler tutar ve bir anlam hissi yaratır. Örneğin; bir hikaye yazarak ya da ona resim yaparak şaşırtan kadınlar, kalbini sonsuza kadar kazanmak için büyük bir şansa sahiptir.


Kararlılık

Bir kız arkadaşın herhangi bir şey hakkında karar verememesinden daha sinir bozucu bir şey yoktur. Bu hangi lokantaya gideceğine karar verememe gibi küçük bir şey de olabilir. Bu, özellikle kadının kararı neticesinde memnun olmayacağı durumlarda problemlere deneden olabilir. Ne istediğine karar veremeyen biri için hayat zaten yeterince karmaşıktır. Bu nedenle erkekler, tam olarak ne istediklerini söyleyen kadınlarla birlikte olmayı sever.


Kıskançlık

İlişkilerde çiftlerin birbirlerini 24 saat gözetim altında tutması gibi bir şey mümkün dahi değil. Bu durum gerginlik yaratacak ve güvensizlik teşkil edecek duruma geliyorsa olay başka bir tarafa gidecektir. Sonuç olarak, kıskançlık ve paranoyak hisler asla mutlulukla sonuçlanmayacak.


Sıcaklık

Erkekler nazik davranan kadınları sever. Bu sadece ilişki için değil aynı zamanda arkadaşları ve ailesi ile  görüştüğünde de geçerlidir. Hiçbir şey erkeğin gözünde sıcaklık kadar istikrar yaratmaz.


Güven

Güven duygusu kadınlar için çok önemli olduğu kadar erkeklerinde güven duygusunu tam olarak hissetmeleri gerekiyor. Güven olmayan bir ilişki zaten çok da sağlıklı değildir.


Uzlaşmacı

Anlaşmazlıkları olan bir ilişkinin sürdürülebilirliği ve mükemmelliyeti mümkün gözükmüyor. Ancak, inat edilen bir ilişki sefil duruma düşmeye hazırdır. Erkeklerin pazarlık edebilecekleri ve her iki tarafı da tatmin edecek bir çözüm bulabilecek kadınları takdir etmelerinin nedeni de budur.


Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2018, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER