Modanın zamansız yıldızı: Payet!

Modanın zamansız yıldızı: Payet!

Modanın zamansız yıldızı: Payet!

Moda dünyasındaki bazı parçalar zamansızlığı ile bilinir, “Asla giymem” diyen bile hayatında mutlaka en az bir kere bile olsun o parçayı kombinlemiş, gardırobunun başköşesine koymuştur.

 


Her ne kadar da bir dönem sadece popülerliğini kaybetmiş olsa da payetlerin ışıltısı yılbaşı enerjisiyle yeniden hayatımızda parlamaya başladı.

 


Neredeyse kurtarıcı görevi gören payetli parçaları istediğiniz aman kendi stilinizde kombinleyebilir, zor anınızda bile sizi sadelikten şıklığa taşıyabilir.

 


Yılbaşı partilerinde, kutlamalar ve hatta sokaklarda da tercih edebileceğiniz payet, şu sıralar yeni bir trend haline geldi.


Pantolonlardan eteklere, ceketlerden gömleklere, ayakkabıdan çantaya kadar bu sezon her şey payetleniyor. Sizde dolabınızda payetlere yer açmayı unutmayın.

 



 


Özellikle göze çarpan parçalardan biri olan etekler sezona damga vuracak türden. Çeşitli model ve renkleriyle bu yıl sizin de gözlerinizi kamaştıracak. 

 


DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER DE PAYET AŞIĞI

Giydiği her kıyafetle gündem olmayı başaran Kim Kardashian da payet tutkunu ünlü isimler arasında. 


Özellikle de 4 yaşındaki kızı North West stiliyle annesinin ününü neredeyse geçmiş durumda. Çoğu yabancı moda editörü 2017 yılında payeti en iyi taşıyan ünlüler arasında Kim Kardashian'ın kızı North West'in bu elbisesini değerlendirdi bile... 


Söz konusu canlı tonlardaki payet kumaş olunca, Gigi Hadid'in üstüne tanımıyoruz. Ton sür ton stilini kombinlerinde sıkça gördüğümüz Gigi Hadid'in bu yıl içerisinde giydiği payetli eteğe ilk görüşte aşık olmayan kadın var mıydı?


İşte Hailey Baldwin'den payetli parçaları günlük hayatta nasıl kombinleyebileceğimizin dersi. Tek yapmanız gereken midi boy eteğinizin ya da payetli pantolonunuzun üzerine bol-salaş bir kaza giymek. 


İşte payet trendine uygun kombinler…

 


Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2017, 18:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER