Posta Gazetesi Haydar Dümen'e sorulan yeni sorular (16 Şubat 2018)

Posta Gazetesi Haydar Dümen’e sorulan yeni sorular (16 Şubat 2018)

Posta Gazetesi Haydar Dümen'e sorulan yeni sorular (16 Şubat 2018)

İpler elimde olsun istiyorum 



21 yaşındayım, ilişkiye girdiğim kadın 29 yaşındaydı. Ben ilişkide ipleri elimde tutmak istiyorum ama olmuyor. Bu işi nasıl öğrenirim?



CEVAP 



Hangi ip, zincir mi yoksa pamuk ipliği gibi mi okurum? Neden bahsediyorsun? İpin ucu sende olsun tamam da öteki ucunu nereye bağlayacaksın? Yoksa ipin ucu derken tümü avucunda mı olsun istiyorsun? Anlaşılan partnerin senden usta ve deneyimli. Unutma ki her işte ve acemilikte olayın çözümü ustaya verilir. Sanırım beynindeki imaj hayalle boyanmış, bilgisizlikle donanmış gibi ki uçmak istiyorsun. Merak etme, o da olacak. Yani uçacaksın ama zirveyi ve havada kalma süresini partnerinle paylaşacaksın.



 


İstediğim gibi sertleşmiyor



76 yaşındayım, sertleşme sorunum var, takviye haplar alıyorum ama istediğim gibi olmuyor. Ne yapayım?



CEVAP 



Olmayacak, hapla mapla, cinsi latifle, çapkınlık ya da körpe dilberlerle de olsa, olmayacak değerli okurum. Takviyelerle olsaydı dünyanın dengesi bozulur, doğacak çocuklar yarı engelli olurdu. İsteğine “He” diyecek kadınlar da az bulunur. Yengemiz ise, işin doğası gereği sanırım eylemden soğumuştur. Bir başka püf noktası burada. O koşullarda kimi zaman para pul girer araya. Bu da hazır ol demektir tongaya ya da belaya!!! Sana gelince; damar sistemin bozulmuş gibi geliyor bana. Çaresi: Mutluluk çubuğunu taktırırsan (önermiyorum) istediğin olur ama sana da kan kusturur.



 


Karım orgazm olamıyor



44 yaşındayım. Eşim 39. İkimizin de ikinci evliliği. Karım 9 yıldır kendini tatmin etmiş. Şimdi çok zevk alıyor ama mastürbasyonla orgazm oluyor. Ne yapabiliriz?



CEVAP 



Değerli okurum, bozma kadının dengesini, bırak öyle sürdürsün keyfini. Kadınların çoğu böyledir. Bu yönteme klitoris orgazmı denir. Evliliklerde de görülür. Kadının partneri bu özelliği bilirse, eşinin tatminine yardımcı olur. Bu işlerin yöntemleri de bellidir. Asıl adı lokal sekstir. Eğer kadın bu işlemi yaparsa erkek ‘Yan cebime koy’ der ama erkek aynı şeyi yapmaz, “Bu da nedir?” diyebilir. Birlikteliğin zevki ve dorukları ise, kişiden kişiye değişir. Ayrıntı bulmak da eşlerin ve ustaların işidir.



 


 Vajinamı beğenmiyorum 



25 yaşında kızım. Sevgilimin yanında soyunamıyorum. Sorunum memelerimin küçük ve vajinamın çok çirkin olması. Vajinamdan utanıyorum. Hem çok büyük hem de çirkin. Bana bir akıl verin.



CEVAP 



Sevgili okurum, cinsel organın dıştan görülen tüm bölümlerine vulva denir. Yani sen vulvanı beğenmiyorsun. Erkekler sizin sandığınız gözle bakmıyorlar. Memelerinin küçüklüğüne gelince; çocukların olunca zaten büyüyecek. O zaman belki büyük diye yakınacaksın.



 


Sertleşme sorunum var 



31 yaşındayım. Sabahları ve güzel bir kadın gördüğümde ereksiyon oluyorum ama ilişkide olmuyor. Bir hayat kadınıyla ilişkiye girdim. Penisim sertleşmedi. Ne yapayım?



CEVAP 



Değerli okurum, hayat kadınlarından aldığın sonuç doğal. Çünkü ortam iyi değil. Mastürbasyona ağırlık verdiğini sanıyorum. Haftada 1-2 yapabilirsin. Flörtle işe başla. Penisine kafanı takma. Çünkü hem gizemli bir organdır hem çok nazlıdır. ‘Acaba sertleşecek mi?’ diye düşündüğünde hemen o emre uyar. Sen kendi bildiğini, o kendi bildiğini okursa bir süre sonra organ kendini toplar.



 


Boş dönüyorum 



19 yaşındayım, erken boşalıyorum. Girdiğim her ilişkiden boş dönüyorum. Bu durum beni çok rahatsız ediyor.



CEVAP 



Değerli okurum, çok erkekte var. Düzelecek. Onu tedavi ediyoruz. Ama bu yaşta şimdilik değil. Evlilik koşulları olduğu zaman tedavisi söz konusu olduğundan hiç sinirlerini bozma.





 


Geneleve gideyim mi? 



31 yaşındayım. Şimdiye kadar hiçbir kadınla birlikteliğim olmadı. Evlenmeden önce geneleve mi gideyim mi?



CEVAP 



Değerli okurum, geneleve gitmen gerekmez. Gidersen de başarılı olamayacaksın, ters tepecek. Daha çok panikleyeceksin. Bugüne kadar beklemen senin aleyhine işlemiş bir mekanizma. Sanıyorum evlendiğinde sorunlar yaşayacaksın. Ama o sorunların üstesinden geliriz. Bana sorarsan daha fazla geç kalma. Hayat saatinin çarkı dönüyor.



 


Penisimin boyu yeterli mi? 



Cinsel organım 11 santim. 1 ay sonra evleneceğim. Eşimi mutlu edebilir miyim? Bir de erken boşalma sorunum var.



CEVAP 



Değerli okurum, penisinin boyu eşini mutlu eder. Erken boşalman da evlendikten sonra çözülür. Doğru tıpış tıpış nikah masasına. Evlilik cüzdanı aldıktan 2 ay sonra erken boşalma konusundaki mailini bekliyorum.



 


Acaba kız hamile kalır mı? 



6 aydır kız arkadaşım vardı. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim ve üzerine boşaldım. Kız arkadaşım ‘Hamile kalırım’ diye korkuyor. Acaba kızlık zarı bozulmuş mudur?



CEVAP 



Değerli okurum, kandan söz etmediğine göre kızlık zarı bozulmadı. Bana göre hamile de kalmadı. Gerisi sizin dikkatinize ve hayatınızı yorumlamanıza bağlı.



 


Orgazm olamıyorum 



33 yaşında 2 çocuk annesiyim. Eşimi çok seviyorum ama orgazm olamıyorum. Bu yüzden sürekli tartışıyoruz. Bu konuda yol gösterir misiniz? Ya da nereye başvurmam gerekiyor?



CEVAP 



Sevgili okurum, kadın orgazmı zor konu. Belirli ilacı yok. Kadının da yapısı kadar partnerin de bu işte rolü var. Ama partner ağzıyla kuş tutsa bile kadınlarda orgazm olayı yüzde 50’yı aşamıyor.





 


Nereden anlarım? 



18 yaşındayım, cinsel ilişkim olmadı. Bir kızın kızlık zarının bozulup bozulmadığını nereden anlayacağız?



CEVAP 



Değerli okurum, senin işin değil. Bu bir uzmanlık işi. Ayrıca bu yaşta anlayıp ne yapacaksın?


Uzatabilir miyim? 



19 yaşındayım. 1.78 boyunda ve 80 kiloyum. Cinsel organım 14 santim. Kızlar bunun umursamıyor ama yine de endişeliyim. Acaba nasıl uzatırım?



CEVAP 



Değerli okurum, boyu zaten uzun. Eğer 3-4 kilo verirsen 1 santim kadar da kasık yağından kurtulursun. Böylece daha da büyükmüş gibi gözükür. Hapla büyümez. Ama 14 santime daha da büyük penis istemek gereksizdir. Aslan gibi delikanlısın. Hiç kimse senden kaçmaz, alay da etmez.





 


Bozulur mu? 



5-6 yıldır mastürbasyon yapıyorum. Bir kızın iç çamaşırı üstündeyken, sürtünme yoluyla orgazm olduğunda kızlığı bozulur mu?



CEVAP 



Sevgili okurum, hayır yavrum, bozulmaz.





 


Sevgilim gebe mi? 



Kız arkadaşımla iç çamaşırlarımız üzerimizdeyken ilişkiye girdik. Vajinasına boşaldım. Acaba gebe kalmış olabilir mi?



CEVAP 



Değerli okurum, yok. Ama yok diye şımarıp gözü kara bodoslama dalmayın. En azından olduğunuz yerde kalın.

 


Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER