Prenses Leia Organa

Prenses Leia Organa

Prenses Leia Organa

Prenses Leia Organa

Gölümüzün prensesi, Anakin Skywalker'ın kızı, Luke Skywalker'ın ikiz kardeşi, direnişin lideri ve imparatorluğa karşı cumhuriyetin en yılmaz savunucularından biri. Aklı, cesareti ve güzelliğiyle Star Wars sevenlerin biriciği, güç onunla olsun! 


Padme Amidala

Naboo gezegeninin prensesi ve senatörü Padme Amidala yolu Anakin Skywalker'la kesiştikten sonra evrenin kaderini değiştiren en kilit figürlerden biri haline geldi. Leia ve Luke'un annesi, Darth Vader'in karanlığa sürüklenme sebebi, akıllı, erdemli ve dirençli bir siyasetçi... 


Jyn Erso

İmparatorluk bilim subayı Galen Erso’ nun kızı Jyn Erso babası yüzünden kilit bir pozisyondadır ve imparatorluk tarafından tutuklanır. Jyn, Asiler tarafından hapisten kurtarılır ve Rogue One ekibinin lideri olarak Death Star’ ın planlarının çalınmasını sağlar. Cesareti ve direnişi canı pahasına savunmasıyla Star Wars evreninin en özel kadınlarından biri olur. "Umut" kelimesi film serisinde Jyn sayesinde daha da anlamlı hale gelir.


Ray

Ailesi hakkında bir şey bilmediğimiz, soylu olmayan, dünyaya hiçbir avantaja sahip olmadan gelen ama gözüpekliği ve Güç'le olan ilişkisiyle karanlık tarafa meydan okuyan Ray serinin yeni halkalarının en kilit karakterlerinden bir ve kadın gücünün harika bir simgesi. 


Maz Kanata

Yüz yıllar boyunca galaksiyi gezmiş ve “ Korsan Kraliçesi” lakabını kazanmıştır. Bu seyahatleri sırasında önemli bir sürü eşya toplamıştır. Bunların arasında Anakin Skywalker’ ın ışın kılıcı da bulunmaktadır. Hem çok akıllı hem de nüktedan olan Maz saklanarak yaşamak zorunda olsa da Güç'e olan bağlılığından ve direnişe yardım etmekten asla vazgeçmez.


Mon Mothma

Daha Cumhuriyet Döneminde Palpatine’ e karşı muhalefetin en önemli isimleri arasında yer alır, sonrasında imparatora kafa tutar ve asilerin lideri konumuna gelir. Yozlaşmış, karanlık tarafa geçmiş, Sith'lere teslim olmuş tarafın aksine onurlu bir politikacıdır.


Yüzbaşı Phasma

Karanlık tarafın hizmetindeki Stromtrooper'ların komutanı yüzbaşı Phasma, kötü tarafta olsa da korkusuz bir savaşçıdır ve güçlü bir kadın karakterdir. 


Amiral Amilyn Holdo

Prenses Leia ile birlikte direnişte yer alan ve deyim yerindeyse onun eğitiminden geçen Amiral Amilyn Holdo diğer tüm kadın direnişçiler gibi cesur ve onurlu ancak daha sakin ve emin adımlarla ilerleyen bir karakter. 


Rose Tico

Rose Tico direniş gemisinde teknisyen olarak çalışıyor. Kavga dövüşle arası olmayan bir karakter olarak aramıza katılıp fedakarca katıldığı direniş macerasında cesaretini kanıtlıyor. 


Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2018, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER