Saç ve ten renginize uygun makyaj önerileri

Saç ve ten renginize uygun makyaj önerileri

Saç ve ten renginize uygun makyaj önerileri

Beyaz ten - Sarı saç

Eğer hem beyaz tenli hem sarışınsanız yapmanız gereken makyajı hafifletmektir. Siyah göz kalemi yerine kahverengiyi seçebilir; gözlerde pastel ve lavantayı, dudak ve yanaklarınızda pembeyi deneyebilirsiniz. 

 


Beyaz ten - Kızıl saç

İdeal tonlarınız şeftali ve turuncu renk ailesindendir. Yumuşak bir pişmiş toprak göz farı, şeftali tonlarında veya altın rengi allık ve kayısı tonlarında nude bir ruj kullanabilirsiniz.

 


Beyaz ten - Kahve saç

Gözlerinizde toprak kahverengilerini, pembe ve şeftali allıkları ve dudaklarınız için de şarap rengi çeşitlerini deneyebilirsiniz. Ancak çok yoğun olmamasına dikkat etmelisiniz.

 


Esmer ten - Sarı saç

Cilt tonunuzun sıcaklığını yumuşak bir yeşil göz farı ile ortaya çıkarın. Yanaklarınızda ve dudaklarınızda bebek pembesini kullanabilirsiniz.

 


Esmer ten - Kahve saç

Gözlerinizdeki pırıl pırıl bakışı parıltılı sıcak bir farla sağlayabilirsiniz. Yanaklarda şeftali-pembe bir allık ve dudakta mat kahverengi bir ruj kullanabilirsiniz.

 


Esmer ten - Kızıl saç

Saçınız oldukça göze çarptığından çok fazla rengin olmadığı bir makyaj yapın: Siyah bir kalem ve maskara, şeftali tonlarında bir allık ve mercan dudaklar size fazlasıyla yeterli gelecektir. 

 


Buğday ten - Sarı saç

Buğday tenli ve sarı saçlıysanız istediğiniz kadar cesur davranabilirsiniz. Siyah - kahverengi astar, altın göz farı ve şarap tonlarındaki rujlarını deneyin.

 


Buğday ten - Kahve saç

Koyu mavi gibi bir renk gözlerinizi oldukça iyi gösterecektir. Herhangi bir allık rengiyle iyi görünebilirsiniz. Dudaklarınızda ise çilek pembesi renkler kullanabilirsiniz.

 


Buğday ten - Kızıl saç

Sıcak renklerle eğlenin çünkü soğuk tonlar biraz fazla gelebilir. Kırmızı dudaklar tam size göredir, korkmadan cesurca kullanabilirsiniz. Çok cesur gelirse mor ve pembeyi deneyebilirsiniz. .

 


Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 21:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER