Seksi yıldıza doğum öncesi öpücük şoku

Seksi yıldıza doğum öncesi öpücük şoku

Seksi yıldıza doğum öncesi öpücük şoku

Kim Kardashian'ın küçük kardeşi, Kardashisan kardeşlerin Khloe'si doğum yapmak için gün sayıyordu. Hatta güzel yıldızın hafta başında doğum yapmak için hastaneye yattığı öne sürülüyordu. 


Bebeğin babası, Khloe Kardashian'ın Lamar Odom'dan boşandıktan sonra birlikte olmaya başladığı 27 yaşındaki NBA oyuncusu Tristan Thompson.


Mutluluğu Tristan Thompson'la yakalayan Khloe Kardashian çok mutlu görünüyordu. İkili birlikte verdikleri pozlarını Instagram'dan paylaşarak bebeklerini sabırsızlıkla beklediklerini söylüyorlardı. 


Khloe Kardashian bu pozu "Sen ne zaman hazırsan biz de hazırız bebeğim." diyerek hayranlarıyla paylaşmıştı. 


Bu mutlu bekleyişin üzerine düşen kara bulutların haberiyse hafta sonu geldi. Khloe bebeklerini beklerken Tristan Thompson New York'ta arkadaşlarıyla birlikte bir gece klübünde eğlenirken görüntülendi. 


Klüpte eğlenirken esmer bir güzelle yakınlaşan Tristan Thompson meraklı bakışlardan kaçamadı. 


Bu yakınlaşma ateşli öpücüklere dönüşünce klüpte olaya şahit olan insanlar Tristan Thompson ve gizemli esmerin videolarını çekip sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başladılar. 


Bebeği doğmak üzereyken Khloe Kardashian'ı yalnız bırakmakla kalmayıp bir de çapkınlık turuna çıkan Tristan Thompson tepki toplayan paylaşımların konusu oldu. 


Tristan Thompson'un öpüştüğü esmerin New York'ta bir striptiz barında çalışan Lani Blair olduğu iddia edildi. 


Lani Blair'in 363 bin Instagram takipçisi var ancak olayın duyulmasından sonra hesabını kilitlemiş. 


Lani Blair Kardashian ailesinin kadınlarına olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. 


Tüm bunlar yaşanırken doğuma hazırlanan Khloe Kardashian ise sosyal medya hesaplarından kendi fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor. Seksi yıldızın sevgilisinin bu yaptıklarına ne tepki vereceğiyse merak konusu olmaya devam ediyor. 


Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2018, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER