Son dakika yılbaşı alışverişi: Yeni yıl hediye önerileri

Son dakika yılbaşı alışverişi: Yeni yıl hediye önerileri

Son dakika yılbaşı alışverişi: Yeni yıl hediye önerileri

2018 için geri sayıma başladık. Her yer yılbaşı ağaçları ve temasıyla süslüyken insan ister istemez yeni yıl heyecanına kapılıyor. Peki, yılbaşı gecesi için hediyelerinizle birlikte bu heyecanı tam anlamıyla yaşamaya hazır mısınız? 


Ne yazık ki yoğun iş temposundan bazılarımız hala yılbaşı hediyelerini almamış ve bunun stresini yaşıyor olabilir. O zaman gelin önümüzdeki bu sayılı günlerde sevdiklerinize ne alabilirsiniz, gelin birlikte inceleyelim... 


Moda ve alışveriş onun ikinci adıysa...

Levi’s®, modası hiç geçmeyecek klasik parçalardan yılbaşı için son dakika hediyelerine kadar herkesin seveceği olmazsa olmaz parçalar sunuyor. İşte nostalji sevenlerin bayılacağı bir hediye. Marka'nın kış koleksiyonundan zamansız Levi's logolu tişört. 


Adidas Originals'ın yeni yaşam tarzı ifadesi olarak kullandığı Prophere, tasarımda yıkıcı ve yapıda yenilikçi olan beklenmedik bir siluet sunuyor.



Koleksiyondan, sporseverlerin bayılarak giyeceği bu üstün fiyatı 235 TL.


Yeni sezon lifestyle koleksiyonu ile sokak modasını tasarımlarına taşıyan New Balance, sevdikleriniz için en güzel yılbaşı hediye seçeneklerini bir araya getiriyor. Fiyatı 445 TL.


OXXO, “Party Hour” koleksiyonuna göz gezdirdiniz? Kürk detaylı parçaları moda tutkunlarının aklını başından alıyor. 


Gold ve zamansız siyahın hakimiyetindeki 13 parçadan oluşan İpekyol Gece Elbisesi koleksiyonunda, tek omuzlu metalik efektli ışıltılı mini elbiseler glam-chic tavrıyla öne çıkarken; balon kol ve eteği toplama detaylı metalik gold efektli elbiseler 90’lı yıllara doğru keyifli bir yolculuğa davet ediyor. Fiyatı 425 TL.


Yılbaşı için muhteşem bir hediye alternatifi yaratan Victoria’s Secret’ın yılbaşı koleksiyonunda  efsaneleşen Dream Angels push up, büstiyer ve yarım kesim modellere ek olarak korseler ve gündüzden geceye uyarlayabileceğiniz modeller de mevcut.


Seksi bir hediye alternatifi olacak bu koleksiyon hem sizi hem de hediye ettiğiniz kişiyi heyecanlandıracak!

 


Hediye alma konusu sizi bir hayli zorluyorsa şimdiki hediye önerimiz sizi büyük bir zahmetten kurtaracak; özellikle de alacağınız kişi kitap kurduysa…



 


Yasemin Yiğit Küçüker’in tasarladığı, hepsi tamamen el yapımı olan Kırpık Tasarım kitap/tablet kılıfı her kitap boyutu için uygun olup sevdiğinize verebileceğiniz en özgün, en yaratıcı hediyelerden biri olmaya da aday! Daha fazlası için krpktasarım Instagram adresine bir göz atmaya ne dersiniz?

 


Aramızda, "Arkadaşım yılbaşı ruhunu kombininde" yaşasın diyen varsa bu hafta yolunuzu bir şekilde Akmerkez'deki Wepublic mağazasına düşürün deriz. 



Şık ve benzersiz yüzlerce hediye alternatifiyle sıradanlığa meyda okuyor. İşte onlardan biri de bu sezona damgasını vuran Serafini botlar. 

 


PUMA’nın çok beğenilen TSUGI Kori ve Basket Heart Bauble model ayakkabısı dikkat çekici ve benzersiz stiliyle bir klasiğin en sevimli halini yansıtıyor. PUMA Basket Heart Bauble'nin fiyatı 399.90 TL


Yeni yıl ruhunu yansıtan kırmızı, siyah, gold ve ışıl ışıl renklerdeki anahtar parçalar yeni yıl gecesini kadınlar için unutulmaz kılıyor. Boyner özel markalarına ait kış koleksiyonundan bu parça moda tutkunlarını heyecanlandıracak hediyelerden sadece bir tanesi... 


Kahveseverler bayılacak!

Starbucks’ın her sene merakla beklenen yılbaşına özgü ürünleri de mağazalarda yerini aldı. Sınırlı sayıda üretilen yılbaşı serisi, yeni yılın coşkulu renklerini ve motiflerini taşıyor. İşte kahvesever bir arkadaşınızın anında yüzünü güldürecek Starbucks'ın yılbaşı kupaları... 


Yılbaşına özel pamuk şeker makinesi, waffle makinesi, new wishes serisinde yer alan kahvaltı ve pasta takımları, yılbaşı temalı kupalar ve aradığınızdan daha fazlası, sevdiklerinizi mutlu etmek için Karaca mağazalarında sizleri bekliyor.


Makyaj ve kozmetik ürünlerine karşı koyamıyorsa...

Tüm dünyada en çok satan ürünlerden Shea yağı ile zenginleştirilen kremler deneyenlerin herkesin tanımladığı üzere tam bir mucize! İşte hızlı emilme özelliğiyle soğuk kış günlerinde çantanızdan ayırmayacağınız L’Occitane Shea Rifle Co kutusu. Fiyatı (Büyüklüğüne göre): 25-79-89 TL.





 


Çevrenizde makyaj ürünlerine zaafı olan biri varsa bu yeni I Heart Chocolate and Peach Far Paleti'ne aşık olacak! 16 parıltılı ve mat ton içeren bu yeni göz farı paleti, büyük aynası, hareket halindeyken bile bir fırça ile istediğiniz değişiklikleri yapmanızı kolaylaştırır. Fiyatı: 44.90 TL


İşte makyaj tutkunu birinin görüp de "Tam yemelik" diyeceği bir hediye: KIKO Milano'nun şeker kıvamındaki göz kalem serisi. 



Farklı renk seçeneklerine sahip göz kalemi ve far paletleri ile dilediğiniz renk tonunda dikkat çeken makyajlara imza atın, sevdiklerinize attırın. 


Kozmetik tutkunlarının takıntılı olduğu en önemli konulardan biri de piyasaya yeni çıkan ürünü ilk kez denemek ve tabii ki de satın alıp makyaj çantasına bir "yeni ürün" daha eklemek. 



İşte makyajseverleri heyecanlandıran yeni bir ürün: NARS Cosmetics ödüllü kapatıcısı Radiant Creamy Concealer ve ailesine katılan 6 yeni renk. Fiyatı, 130 TL


Yeni yılda ışıldayan güçlü saçlar için Ashley Joy Bakım ürünlerine mutlaka göz atın! Işıltısını kaybeden yorgun saçları onararak güçlendiren Ashley Joy Saç Bakım Ürünleri, farklı ihtiyaçlara çeşitli alternatifleriyle yanıt veriyor. İçeriğindeki doğal özlerle saçları kökten uca besleyen ürünler, yıpranmayı da gözle görülür şekilde azaltıyor. Ashley Joy24,90 TL - 400 ml.

 


Yeni yılda çarpıcı bir güzellik elde etmenin ilk aşaması derinlemesine temizlenmiş bir cilt! Bioderma Sensibio H2O Misel Solüsyon eşsiz temizleme ve makyaj çıkarma gücü ile suya dayanıklı makyaj dâhil tüm makyajı, kiri ve yağı cilde zarar vermeden temizliyor ve cildi derinlemesine arındırıyor.


Her yaşa ve cilt tipine uygun geliştirdiği ürünleriyle tüm ihtiyaçlara yanıt veren COSMED, muhteşem ürünleri ile 6 adımda yılbaşında kusursuz görünmenin sırlarını veriyor!


Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2017, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER