Uzun çiçekli elbiseler

Uzun çiçekli elbiseler

Uzun çiçekli elbiseler

Uzun çiçekli elbiseler

Kış boyunca kalın kazaklar, hırkalar ve çoraplarla giydiğimiz uzun kollu elbiseleri bu mevsimde deri ve kot ceketlerle giymenin tam zamanı. 


Kat kat parçalar

Yazın en sevdiğimiz parçalarını ister üst üste isterseniz de hırka ve ceketlerle kombinleyerek hem şık görünecek hem de ani hava değişikliklerinde rahat edeceksiniz. 


İnce trikolar

Kalın yün kazaklar yavaş yavaş rafa kaldırılırken ince kazaklar bahar gardırobunun kurtarıcısı haline geliyor. Beyaz spor ayakkabılar, kot pantolon ve bir fularla muhteşem bahar kombininizi tamamlayabileceğiniz gibi elbiselerinizin üzerine de giyebilirsiniz.


Deri ceket

Ara mevsimlerin şüphesiz en gözde parçası deri ceketler. Siyah olanlarından sıkıldıysanız renkli ya da püskül, baskı, metal detaylarıyla süslenmiş olanlarına bir şans verebilirsiniz. 


Mini etek ve elbiseyle çorap

Kıştan ilkbahara ya da sonbahardan kışa geçerken etekleri çorapsız giymek üşüemize yol açar ancak opak çoraplar da fazla sıcaklamamıza sebep olabilir. Farklı renklerde ince çoraplarınızı mini etek ve elbiselerle kombinleyebilirsiniz. 


Kısa bot

Havaların ısındığı ama ayaklarımızın hala üşüdüğü bu günlerde kısa botlara yatırım yapmak akıllıca olacaktır. 


Trençkot

Modası hiçbir zaman geçmeyen trençkotlar şüphesiz her baharın kurtarıcısı. Son derece de kullanışlı bir parça. Hem iş ve gece kombinleriniz, hem de günlük kombinleriniz için uygun.


Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2018, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER