Vahşi hayvanları fotoğraflamak için dünyayı geziyor

Vahşi hayvanları fotoğraflamak için dünyayı geziyor

Vahşi hayvanları fotoğraflamak için dünyayı geziyor

1 / 23

O bir Instagram fenomeni... Sarah Kohan'ın kişisel Instagram hesabında 990 bin takipçisi bulunuyor. İnsanların onu takip etmesinin nedeni ise dünyayı gezerek dünyanın dört bir yanında hayvanlarla birlikte çektiği fotoğrafları paylaşması. Sarah Kohan aynı zamanda bu işten para da kazanıyor. İşte dünyaca ünlü gezgin Sarah Kohan'ın seyahat macerası...

Fotoğraflar: Sarah Kohan / Instagram

2 / 23

Herkesin hayalidir bir gün dünya turuna çıkmak. Sarah Kohan bu hayali gerçekleştirebilen sayılı kişilerden biri.

3 / 23

Üstüne üstlük hayalini gerçekleştirerek para da kazanabiliyor. Onun hikayesi bambaşka.

4 / 23

Aslen Avustralyalı olan Sarah Kohan aynı zamanda hukuk bölümünde okuyor. Şimdilik okulunu dondurdu. İleride büyük bir avukat olmak isteyen Kohan, şu an dünyayı turluyor.

5 / 23

Sidney'de yaşamını sürdüren Kohan, daha çok yaz ikliminin hakim olduğu yerleri gezmeyi ve oralarda unutulmaz fotoğraflar çekmeyi tercih ediyor.

6 / 23

Köpekbalıkları, yunuslar ve balinalarla yüzerken çektirdiği fotoğraflar en çok dikkat çekenler arasında.

7 / 23

Cook Adaları, Bora Bora, Hawaii, Bahamalar, Avrupa ve Güney Amerika gibi ülkeleri ziyaret eden Sarah Kohan Notre Dame Univercity'den mezun olacak.

8 / 23

Kohan'ın hayalleri arasında Hollanda'daki Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde staj yapmak yer alıyor.

9 / 23

Seyahatlerinin devamlı olması ve okul harçlıklarını toplamak için dadılık da yapıyor. Sarah Kohan sadece tatil cennetlerinden değil, Avrupa'nın önemli şehirleri olan Paris, Brüksel, Viyana gibi yerlerden de paylaşım yapıyor.

10 / 23

Peki nasıl para kazanıyor?
Instagram'da edindiği takipçi sayısı fazla olunca çeşitli şirketler ve markalar da sponsor olmak istiyor. Çoğunlukla bikini markaları ve otellerin sponsor olduğu genç kız Instagram'ın da ürünlerin tanıtımını yaparak para kazanıyor.

11 / 23

Önceden tatil parasını kendi ödeyen Kohan, şu anda sponsorların artmasıyla birlikte ödediği paranın yüzde 50 düştüğünü belirtiyor.

12 / 23

Sarah Kohan bugüne kadar birçok ünlü otel grubunun projelerinde de yer almış.

13 / 23

"Suyun altındayken ya da bir balinayla yüzerken diğer hiçbir şeyin önemi yok gibi geliyor. Bir hayvanı kendi tabiatında görmek, korkmadan ve kendini zayıf hissetmeden onunla iletişime geçmek eşsiz bir deneyim."

14 / 23

Henüz 22 yaşında olan Sarah dünyayı turlamaya devam ediyor.

15 / 23

İşte o fotoğraflar...

16 / 23
17 / 23
18 / 23
19 / 23
20 / 23
21 / 23
22 / 23
23 / 23
Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER