Yağ transferi

Yağ transferi

Yağ transferi

Yağ transferi

Yağ aldırma operasyonlarından hepimiz haberdarız. Bu operasyon ise bir yerde fazla olan yağları az yağlı olan başka bir vücut parçanıza aktarıyor. Örneğin göbeğinizdeki fazla yağları aldırıp dar kalçalarınıza ekletebiliyorsunuz. 


"Kıl ektirme"

Saç ektirmek en popüler estetik operasyonlardan bir tanesi. Çevremizde sıkça gördüğümüz için gayet alışkınız da. Buna benzer bir diğer operasyon da erkeklerin daha erkeksi görünmek için saç haricinde sakal, göğüs ve göbek üstüne saç daha doğrusu "kıl" ekimi yaptırmaları. 


El çizgisi değiştirme

El çizgilerinin insanın kaderini belirlediğine inanan çok fazla insan var. Bu insanlar kaderlerini estetik yoluyla değiştirebileceklerine inanıp el çizgisi estetiği yaptırıyorlar. 


Elf kulağı estetiği

Fantastik roman ve filmlerde gördükleri Elf kahramanlara özenen birçok insan kulaklarını kestirip sivri Elf kulağına benzetmeye çalışıyorlar...


Göz rengi estetiği

Hayır, renkli lenslerle göz rengimizi değiştirmekten bahsetmiyoruz. Bu işlemde cerrahlar korneadan küçük bir parça alıp göz irisine silikon protezi yerleştiriyor. Böylece istediğiniz renkte göz sahibi olabiliyorsunuz. Sonsuza kadar.


Kirpik ekimi

Kirpiklerinizi rimeller, takma kirpikler, kirpik kıvırıcılarıyla uzatmaya ve dolgunlaştırmaya çalışmaktan bıkanlar için kirpik ektirmek iyi bir çözüm olabilir. 


Üst dudak kaldırtma

Dudakları dolgu maddeleriyle büyütmek mümkün. Şimdi ise üst dudağınız ve burnunuz arasındaki mesafeyi azaltıp daha kalkık dudaklara sahip olabilirsiniz. 


Kas transferi

Daha kaslı bir görünüme sahip olmak için artık spor salonlarında sürekli saatler harcamaya gerek yok. Artık kas transplantları sayesinde saatler içinde göğüs, karın ve pazu kaslarına sahip olmak mümkün. 


Ses estetiği

Ses tonunuzdan memnun değilseniz ses tellerinize yapılan bir müdahale ile dah ince, kalın, tiz ya da yumuşak bir sese kavuşmanız artık mümkün. 


Ayak parmağı kısaltma

Ayak parmaklarınızın şeklinden memnun değilseniz ya da ayaklarınız istemediğiniz kadar büyükse ayak parmaklarınızı kısaltmanız estetik operasyonla mümkün hale geldi. Ancak çok acılı ve ağrılı bir operasyon olduğunu unutmayın. 


Göbek deliği estetiği

Göbek deliğinizin görünümünden memnun değilseniz cerrahi müdahaleyle değiştirmeniz mümkün. Büyük delikler küçülüyor, çok çıkık olanlar normal hale getiriliyor... 


Baldır estetiği

Geniş ve kaslı baldırlara sahip olmak da bir hayli ilgi çekiyor olsa gerek. Zira en popüler estetik operasyonlardan biri baldırlara estetik operasyonla kas ekletmek haline gelmiş. 


Gamze estetiği

Gamzeli yanaklar gerçekten de yüze çok hoş bir ifade veriyor. Bunun farkında olan birçok insan da yüzüne "gamze" yaptırıyor. Bunun asla geri dönüşü olmayan bir operasyon olduğunu unutmamakta fayda var. 


Tek günlük göğüsler

Göğüslerinize fizyolojik salin enjekte ettirerek 2 beden büyütmek mümkün. İşin ilginç tarafı bu yöntem göğüsleri sadece 2 gün için büyütüyor; sonra her şey eski haline geri dönüyor...


Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2018, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER