Yeni ritüeller

Yeni ritüeller

Yeni ritüeller

Yeni ritüeller

İki kadınlı bir hayatı idare etmek bir denge işidir. Aldatan bir adam, bu nedenle dakikaları bile hesaplar. Eğer şu ana kadar hiç yapmadığı şekilde belirli saatlerde sizi aramayı görev haline getirmişse belki de bu hesaplamaları yapıyor olabilir. Aldatan bir adam evde akşam tam 6’da olmak ya da sevgilisini tam öğlen vakti aramak gibi sizin aslında çok hoşunuza giden yeni ritüeller geliştirebilir. Bunu yapmaktaki amacı aslında dikkatinizi çekmemektir.


Yeni bir dil kullanmak

Her çiftin kendilerine has bir ortak dili vardır. Eğer sevgilinizden şu ana kadar ortak diliniz dışında hiç duymadığınız ifadeler ya da kelime esprileri gibi şeyler duymaya başladıysanız belki de hayatında biri var demektir. Başka bir kadınla zaman geçiren bir adam o kadınla da yeni bir dil geliştireceği için yepyeni ifadeler kullanmaya başlayabilir.


Günlük rutininiz bozuluyor mu?

Her akşam beraber yaptığınız ritüeller bozulmaya başladıysa ve yerine yeni ritüeller almaya başladıysa ortada başka bir kadın olabilir. Evine aynı saatte gelip yemeğine oturan sonrasında da köpeğini yürüyüşe çıkaran adam bir anda eve gelir gelmez duş alıp arkadaşlarıyla buluşmaya gidiyorsa biraz olsun şüphelenmek gerekebilir.


Alıp başını gidiyorsa

Son zamanlarda birkaç dakika da olsun kendi başına kalabilmek için bahaneler uydurup arabasına atlayıp dışarı çıkıyorsa belki de başka biri var demektir. Markete gitmeyi ya da yürüyüş yapmayı bahane edip sizi yormak istemediğini söylüyorsa daha önce beraber yaptığınız bu aktivitelerden neden dışlandığınızı birazcık araştırmayı düşünmelisiniz.


Çocuklaştıysa...

Gizli bir aşk, insanların kendisini daha genç ve canlı hissetmesine neden olur ve bu davranışlarına da doğrudan yansır. Hiç huyu değilken hafta içi dışarı çıkıp eğlenmek istediğini söylüyorsa ve bunu ondan belki de yıllardır duymadıysanız ortada gizli bir aşkın enerjisi dolanıyor olabilir.


Üzerinizde yeni şeyler denemeye çalışıyorsa

Yasak aşk yaşayan bir adamın libidosu da yükselir. Bu da onu gizli aşkıyla deneyimlediği şeyleri sizin üzerinizde de denemeye yöneltir. O ana kadar giydiğiniz seksi iç çamaşırlarını gereksiz gören adam bir anda aşırı ilgili olmaya başladıysa belki de sevgilisiyle yaşadığı ilişkiden cesaret alıyordur.


Birden kıskanç olduysa

Durup dururken garsonla çok kibar konuştunuz ya da bir arkadaşınızla yakınlaştınız diye sizi kıskanmaya başladıysa belki de aynalama yapıyordur. Aldatan insan karşısındaki de kendisi gibi düşünür ve aynalar. Kendisi yapıyorsa sizin de aynı şeyi yapabileceğinizi bilir ve hiç huyu olmadığı halde telefonunuzu karıştırmaya başlayabilir.


Erkekleri gözünüze sokmaya başladıysa

Sizi hep kıskanan adam yolda giderken gördüğü bir yakışıklıyı size gösteriyor ya da izlediğiniz dizideki adama methiyeler düzüyorsa aslında kendi suçluluk duygusundan kurtulmaya çalışıyor olabilir. Yaşadığı yasak aşkı rasyonalize etmek isteyen bir adam, birilerini beğenmenin aslında kimseye zarar vermeyeceğine kendi kendini ikna etmeye çalışır.


Aldatmaya olan tepkisi değiştiyse

Normal şartlar altında sizinle aynı görüşte olacak bir adam eğer kendisi de aldatıyorsa bu tür aldatma mevzularının aslında hayatın gerçeği olduğu yönünde beyanatlar vermeye başlayabilir.


Filmlerden bile kaçıyor mu?

Beraber film seçerken içinde aldatma unsuru barındıran filmleri özellikle istemiyorsa bu da sevgilinizin hayatında başka birinin olduğuna işaret eden gizli sinyallerden biri olabilir. Bu konu onu rahatsız ettiği için, sizinle aldatma temalı bir romantik komedi filmi izlemek istemeyebilir.


Uykusuz ya da iştahsız mı görünüyor?

Yasak bir ilişki yaşamak ve bu ilişkiyi herkesten gizlemek, kişi için oldukça büyük bir yüktür ve bu yükü taşımaya çalışmak anksiyeteye ve hatta depresyona neden olabilir. Aniden başlayan uykusuzluk sorunları, yeme bozuklukları ya da inişli çıkışlı ruh hali de gizli bir ilişki yaşadığının habercisi olabilir.


Birden uzman mı kesildi?

Daha önce hiç ilgi alanına girmeyen şeylere merak sarmaya başladıysa bu da başka bir kadınla yaşadığı hayatın ona katmaya başladığı yeniliklerden kaynaklanıyor olabilir. Bu durum onun yeni sevgilisinin ilgi alanlarını öğrenmeye başladığını gösterebilir.


Soruları cevaplarken zorlanırsa...

Her sorunuza bir cevabı olan adam, basit bir ‘Neredeydin?’ sorusuna vereceği cevap öncesi duraksıyorsa belki de kafasında kendisini ele vermeyecek hesaplamalar yapmaya çalışıyordur. Kafası söylediği yalanlarla dolu olan, aldatan bir adam sorduğunuz soruya vereceği cevapların olasılıklarını hesaplarken zaman kaybeder...


Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2018, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER