Bağışıklık sisteminizi yeşil kahveyle güçlendirin

Bağışıklık sisteminin her zamankinden çok daha kuvvetli olması gerektiği bir dönemden geçildiğini belirten QNET Bilirkişi Diyetisyeni Işın Sayın, yeşil kahvenin bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olduğunu söyleyerek, “Günlük kafein miktarı 1kg için 4 mg olar.

Bağışıklık sisteminizi yeşil kahveyle güçlendirin

Bağışıklık sisteminin her zamankinden çok daha kuvvetli olması gerektiği bir dönemden geçildiğini belirten QNET Bilirkişi Diyetisyeni Işın Sayın, yeşil kahvenin bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olduğunu söyleyerek, “Günlük kafein miktarı 1kg için 4 mg olarak hesaplanabilir. Buna kadar günlük 200 mg civarında kafein ihtiyacımız var. Kavrulmuş kahvede kafein miktarı yeşil kahveye tarafından daha yüksektir. Oysa kavrulmadığı için yeşil kahvedeki kıymetli bir antioksidan olan ‘klorojenik asit' varlığını korumaya devam eder. Böylece yeşil kahve özgürlük radikalleri etkisiz ülkü getirerek hücreli yenilenmesini hızlandırır, yaşlanmayı geciktirir ve en önemlisi bağışıklık sistemini güçlendirmeye muavin olur' dedi.

Işın Sayın, yeşil kahvenin, toksinleri vücuttan uzaklaştırarak keza enfeksiyon hastalıklarına karşı hem de kanser riskine karşısında bağışıklık sisteminin koruyan antioksidanı yüksek miktarda içerdiğini kaydetti.

“İşlem görmüyor”
Kahve çekirdeğinin doğada yeşil renkte bulunduğunu aktaran Işın Sayın; “Her besinde olduğu gibi kahvenin de gördüğü dağıtılmış işlemlerle birlikte kimyasında değişimler olur. Kavrulmasıyla renk koyulaşır, lezzet ve koku değişir. Yeşil kahve, herhangi bir operasyon uygulanmadığı için daha sağlıklıdır. Nitekim Qafé Yeşil Kahve' ürününe qnetturkiye.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. QNET; e-ticaret platformu üzerinden sağlık, zindelik, hayat ve eğitim alanlarında geniş bir yelpazede ürün sunan ilk elden satış şirketidir. QNET ürünleri daha sağlıklı bir yaşam, daha kaliteli yaşam stili ve daha pozitif kazanç kaynağı sağlamak üzere tasarlanmıştır” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER