Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Veciz’den bağlantı uyarısı

1 Haziran'da başlayan normalleşmenin ardındaki günlük vaka sayılarının tekrar yükselişe geçmesi üstüne Bilim Kurulu Üyesi Prof.

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Veciz’den bağlantı uyarısı

1 Haziran'da başlayan normalleşmenin ardındaki günlük vaka sayılarının tekrar yükselişe geçmesi üstüne Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Veciz, YouTube kanalından vatandaşları uyardı.

Bulaş zincirinin kurulması gerektiğini açıklayan Özlü, “Lütfen akrabalarınızla, sevdiklerinizle bir araya geldiğinizde, dostlarınızla komşularınızla buluştuğunuzda, hane halkının dışındaki sevdiklerinizle karşılaştığınızda temas etmeyin” dedi.

Prof. Dr. Tevfik Özlü

DUYGULARINIZI BAĞLANTI ETMEDEN İFADE EDİN

Vatandaşlar sevdik kişileri sarılıp öpmemelerini isteyen Kısa Ve Öz, “Onlarla kucaklaşmayın, sarılmayın, öpüşmeyin, ellerini öpmeyin . Sevginizi, ilginizi, saygınızı, coşkunuzu, üzüntünüzü bütün duygularınızı temas etmeden açıklama etmenin diğer bir yolunu bulursunuz.

Çünkü bağlantı ayrıca sizi tehlikeye atacaktır hem de sevdiklerinizi tehlikeye atacaktır. Bulaş zincirini kırmamız lazım. Bunun için hane halkının açık havada fakat bütün insanlarla teması ortadan kaldıralım ve maskemizi takarak onlarla bir araya gelelim. Ve mesafeyi koruyalım” diye konuştu.

İLGİLİ HABERBilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü: Günlük vaka sayıları böyle devam ederse...Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Veciz: Günlük olgu sayıları böyle devam ederse...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER