İstanbul Tabip Odası: Hatalı data paylaşımımız için özür diliyoruz

İstanbul Tabip Odası twitter hesabından dün yaptığı paylaşımla corona virüsü nedeniyle Hemşire Istek Akçabelen’in hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

İstanbul Tabip Odası: Hatalı data paylaşımımız için özür diliyoruz

İstanbul Tabip Odası twitter hesabından dün yaptığı paylaşımla corona virüsü nedeniyle Hemşire Istek Akçabelen’in hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca’nın Istek hemşirenin sağlık durumuyla hakkında yaptığı paylaşım üzerine İstanbul Tabip Odası ikinci bir izah etme yaptı.

ÖZÜR DİLİYORUZ

Yapılan paylaşım nedeniyle Istek hemşirenin ailesinden özür dileyen İstanbul Tabip Odası, “Dün akşamki yanlış data paylaşımımız için ilk önce ailesi edinmek üzere özür diliyoruz. Umudumuzu koruyoruz” ifadelerini kullandı.

İstanbul Tabip Odası dün akşam saatlerinde Twitter hesabından corona virüsüne yakalanan ve 34 haftalık bebeği sezeryanla alınan hemşire Dilek Akçabelen’in hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

BAKAN KOCA SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Sağlık Durumu Bakanı Fahrettin Koca ise Dilek hemşirenin sıhhat durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Dilek hemşirenin her şeye rağmen hayatla bağını koruduğunu gösteren Koca açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Istek hemşiremizin yakınlarının üzüntüsü dün azıcık daha arttı. COVID-19'a karşısında yaşam mücadelesini 11 Nisandan bu yandan sürdüren Istek Akçabelen hakkında maalesef, teyit edilmemiş, yanlış bir haber yayıldı. Durumu öncekinden ciddi, fakat kalbi hayatla bağını her şeye karşın koruyor.”

İSTANBUL TABİP ODASI: YANLIŞ BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN ÖZÜR DİLİYORUZ

Bakan Koca’nın açıklamasının arkasında İstanbul Tabip Odası ise bugün Twitter üzerinden ikinci bir yorumlama yaptı. Yanlış bilgi paylaşımı için Istek hemşirenin ailesinden özür dileyen  İstanbul Tabip Odası,  şu ifadeleri kullandı; “Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca, Dilek Hemşirenin durumu hakkında  ”öncekinden ciddi fakat kalbi hayatla bağını her şeye karşın koruyor” açıklamasını yaptı. Dün akşamki hatalı data paylaşımımız için ilk önce ailesi edinmek üzere özür diliyoruz. Umudumuzu koruyoruz.”

İLGİLİ HABERSağlık Bakanı Fahrettin Koca: Dilek hemşire hakkında yanlış bir haber yayıldıSağlık Bakanı Fahrettin Koca: Dilek hemşire hakkında yanlış bir haber yayıldı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER