Mutasyonlu virüs şüphelisi karantinada! Kapısında TOMA bekliyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 17 kentte 128 kişide mutasyonlu virüs tespit edidiği açıklaması sonrası, Van’da da geçen hafta çalışmak için gittiği Sırbistan’dan gelen bir kişinin koronavirüs virüs taşıdığı belirlendi.Bu kişi ve beş kişilik ailesi, bulaştırıc.

Mutasyonlu virüs şüphelisi karantinada! Kapısında TOMA bekliyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 17 kentte 128 kişide mutasyonlu virüs tespit edidiği açıklaması sonrası, Van’da da geçen hafta çalışmak için gittiği Sırbistan’dan gelen bir kişinin koronavirüs virüs taşıdığı belirlendi.

Bu kişi ve beş kişilik ailesi, bulaştırıcılığı yüksek olduğu için mutasyonlu virüs şüphesiyle Edremit ilçesindeki evlerinde karantinaya alınarak, tedavilerine başlandı. Binanın önünde TOMA beklediği ve polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı görüldü. (DHA)

İlginizi ÇekebilirBilim Kurulu üyesinden 'mutasyon' uyarısıBilim Kurulu üyesinden 'mutasyon' uyarısıİlginizi ÇekebilirMutasyonlu corona virüsüne yakalananların sayısı arttı! Bakan Koca'dan kritik uyarıMutasyonlu corona virüsüne yakalananların sayısı arttı! Bakan Koca'dan kritik uyarı

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER