Erdoğan'dan Kongreye Katılanlara Teşekkür: 'Salgına Rağmen Salonları Tıklım Tıklım Doldurdunuz'

AKP'nin Adana, Antalya, Bursa ve Muğla il kongrelerine canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgına rağmen kongre salonlarını tıklım tıklım dolduran partililere teşekkür etti. CHP'den istifa eden milletvekilleri ile ilgili de konuşan Erdoğan, "CHP ayağına taş d.

Erdoğan'dan Kongreye Katılanlara Teşekkür: 'Salgına Rağmen Salonları Tıklım Tıklım Doldurdunuz'

AKP'nin Adana, Antalya, Bursa ve Muğla il kongrelerine canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgına rağmen kongre salonlarını tıklım tıklım dolduran partililere teşekkür etti. CHP'den istifa eden milletvekilleri ile ilgili de konuşan Erdoğan, "CHP ayağına taş değse AK Parti'den biliyor. Parti içi kavgalardan AK Parti'yi mesul tutmak yüzsüzlüktür." dedi. Erdoğan'dan Kongreye Katılanlara Teşekkür: 'Salgına Rağmen Salonları Tıklım Tıklım Doldurdunuz'Erdoğan'dan Kongreye Katılanlara Teşekkür: 'Salgına Rağmen Salonları Tıklım Tıklım Doldurdunuz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Adana, Antalya, Bursa ve Muğla kongresine canlı bağlantıyla katıldı. Sözlerinin başında kongrelere katılımdan dolayı partililere teşekkür eden Erdoğan, "Şu kapalı salonlarda Adana'da, Antalya'da, Bursa'da, Muğla'da bu salgına rağmen tıklım tıklım bu salonları haftanın başında oralarda buluşma ve buluşturmayı sağladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.Ardından CHP'de İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel'in istifasıyla başlayan tartışmayı değerlendiren Erdoğan, "Siyasetteki varlıklarını parti içi ayak oyunlarına borçlu olanlar bizim şu muhabbetimizi sindiremiyorlar" görüşünü dile getirdi."Teşkilatlarını saran taciz, tecavüz, hırsızlık furyasının üzerini kapatmak için her gün olmadık yalanlarla bize ve AK Parti'ye saldırıyorlar" ifadesini kullanan Erdoğan, daha önce de vatandaşların gündeminin 'Külliye'ye giden CHP'li' iddiasıyla meşgul edildiğini belirtti.Bu iddianın CHP Genel Merkezi'nde üretildiğinin ortaya çıktığını söyleyen Erdoğan, şöyle devam etti:'

Siz gizlemeye çalışsanız da millet sizin kimlerle yol yürüdüğünüzü görüyor'

"Şimdi de partilerinde yaşanan istifalar dolayısıyla bizi hedef alıyorlar. Kime sorsanız Atatürk'ün CHP'si ile Kılıçdaroğlu'nun CHP'si arasında sadece isim benzerliği olduğunu söyleyecekler. Siz gizlemeye çalışsanız da millet sizin kimlerle yol yürüdüğünüzü, hangi kirli pazarlıkları yaptığınızı görüyor.Bu millet 520 gündür evlat nöbeti turan anneleri ziyaret etmediğinizi de biliyor. CHP Genel Başkanı, FETÖ'cüler için Ankara'dan İstanbul'a terörist uzantılarıyla yürüdü. Gezi olaylarından itibaren nerede bir provokasyon varsa CHP'liler daima ön saflarda yer aldı. 

'Parti içi kavgalardan AK Parti'yi sorumlu tutmak yüzsüzlüktür'

Teröristler için gösterdikleri empatinin binde birini dahi o teröristlerin katlettiği insanlar için göstermediler. Devletin kaymakamına, öğretmenine karşı militan iftirası atarken teröristleri arkadaş diye koruma yarışına girdiler. Parti içi kavgalardan AK Parti'yi sorumlu tutmak yüzsüzlüktür. CHP yönetimi ayaklarına taş değse AK Parti'yi suçluyor."Parti olarak CHP yönetiminden memnun olduklarını vurgulayan Erdoğan, "Her hafta bir pot kıran, bir gün söylediğini ertesi gün inkar eden gaf ebesi CHP Genel Başkanı'ndan da memnunuz. Mumla arasak bulamayacağımız bir rakip. Bizim endişemiz ülkemiz adınadır. 'Gazi'nin emaneti' diye CHP'ye oy veren seçmen adınadır" diye konuştu.

'Teröre, ahlaksızlığa, sapkınlığa ve şiddete bulaşmadığı sürece her görüşe, her fikre saygılıyız'

Erdoğan, AKP'nin üye sayısının 11.5 milyona yaklaştığını belirterek şunları söyledi:"AK Parti'de 'Önce millet, önce memleket' diyen herkese yer vardır. Kimseyi ötekileştirmiyoruz, kimseyi yargılamıyoruz. Teröre, ahlaksızlığa, sapkınlığa ve şiddete bulaşmadığı sürece her görüşe, her fikre saygılıyız. Başkaları gibi 'küçük olsun, benim olsun' zihniyetiyle değil, 'büyük olsun hepimizin olsun' şiarıyla hareket ediyoruz.Milletimiz geleceğini hala AK Parti'de ve Cumhur İttifakı'nda görüyor. Salgın şartlarına rağmen son bir yılda partimize 1 milyon 300 bini aşkın yeni üye kazandırdık. Yarıdan fazlasını 18-35 yaş arası gençler oluşturuyor."

'Partimizden ayrılmış arkadaşlarımızı yeniden kazanalım'

Partimizden şu veya bu nedenle uzaklaşmış, ayrılmış olan arkadaşlarımızı tekrar yeniden saflarımıza kazandıralım. İsimler, makamlar, mevkiler gelip geçicidir. Türkiye'nin sendelemesini umanlara inat ülkemizi aydınlık bir geleceğe hazırlıyoruz."Erdoğan ayrıca, "Gençliğimizi LGBT gençliği değil, tarihten gelen bu milletin o şanlı tarihindeki gençlik olarak geleceğe taşıyacağız" diye konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Yavuz Bingöl: 'Erdoğan Olmasa Irak, Suriye Olabilirdik' - Melih Gökçek Tarafından Tehdit Edilen Nevşin Mengü'den Yanıt: 'Eski Belediye Başkanı, Yeni Troll' - Tepki Çeken Olay! ABD Polisinden 9 Yaşındaki Siyahi Kız Çocuğuna Biber Gazı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER