Onların anne ve babaları birer ‘kahraman’

Corona virüsü salgını nedeniyle büyük bir özveriyle görevleri başında olan sağlık çalışanları olası bir bulaşı önlemek amacıyla evlerine gitmiyor ve ailelerini uzun süredir görmüyorlar.Bu mücadele sürecinin en büyük şahitlerinden olan sağlık çalışanlarının çocukl.

Onların anne ve babaları birer ‘kahraman’

Corona virüsü salgını nedeniyle büyük bir özveriyle görevleri başında olan sağlık çalışanları olası bir bulaşı önlemek amacıyla evlerine gitmiyor ve ailelerini uzun süredir görmüyorlar.

Bu mücadele sürecinin en büyük şahitlerinden olan sağlık çalışanlarının çocukları Sağlık Bakanlığının resmî sosyal medya hesaplarından yayımlanan bir video ile duygu dolu mesajlarının yanı sıra anne ve babalarıbirer “kahraman” olarak görüp desteklerini dile getirdiler.

Corona virüsü tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan çocuklar vatandaşlara da “evde kalın” çağrısında bulunurken şu mesajları iletti:

“Evinizde kalırsanız babam da evine gelir bizimle oynar.”
“Annem hastaları iyileştirip eve gelecek.”
“Bu hastalık bitince babam bana kocaman kocaman sarılacak.”
“Benim annem bir kahraman.”
“Benim babam bir kahraman.”

İLGİLİ HABERTürkiye Psikiyatri Derneği sağlık çalışanları için destek hattı açtıTürkiye Psikiyatri Derneği sağlık çalışanları için destek hattı açtı İLGİLİ HABERİBB sağlık çalışanları için 150 otobüs tahsis ettiİBB sağlık çalışanları için 150 otobüs tahsis etti
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER