Serik’te olgu sayısı 31’e çıktı

Serik’te Covid-19 vakası tespit edilmesinin peşinde karantinaya alınan Merkez Mahallesi’ndeki 15 sokakta oturan vatandaşlara semt muhtarı ve hayırseverlerin desteğiyle 500 ekmek dağıtıldı.Muhtar Zafer Korkmaz, kendi arabulucu ile getirdiği ekmekleri, karantina bölgesi içerisinde ye.

Serik’te olgu sayısı 31’e çıktı

Serik’te Covid-19 vakası tespit edilmesinin peşinde karantinaya alınan Merkez Mahallesi’ndeki 15 sokakta oturan vatandaşlara semt muhtarı ve hayırseverlerin desteğiyle 500 ekmek dağıtıldı.

Muhtar Zafer Korkmaz, kendi arabulucu ile getirdiği ekmekleri, karantina bölgesi içerisinde yer alan muhtar azası Durmuş Meke ve gönüllülere teslim etti. Gönüllüler de ekmekleri gereksinim sahiplerine dağıttı.

Muhtar Galibiyet Korkmaz, “Karantinadaki semt sakinleri için az da olsa eksiklerimiz oluyor. Ekmek yetmeyebiliyor. Biz hayırseverlerden toplayarak karantina bölgesine dağıtıyoruz. İlaç ve diğer ihtiyaçlarını da gidermeye çalışıyoruz. En kısa sürede hayırlısıyla karantinanın sona ermesini istiyoruz” dedi.

SAYI 31’E YÜKSELDİ

Diğer yanlamasına bölgede deneme sonucu pozitif çıkanların sayısının 31’e yükseldiği ve bunların Serik Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Bunların yanında artı vakalarla temas ettiği saptama edilen 14 kişi de deneme sonuçları çıkana kadar gözetim altına alındı. DHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER