Bu Çaylarla Güne Zinde Başlayın!

Bu Çaylarla Güne Zinde Başlayın!

Bu Çaylarla Güne Zinde Başlayın!

Detoks suyu, vücudunuzda biriken toksinleri atmasına ve hızlı bir şekilde yağ yakmanıza yardımcı olabilir. Size vereceğimiz detoks suyu tarifleriyle güne zinde başlayın!

Detoks suyu, çevresel faktörler, dengesiz beslenme ve çok yağlı yiyecekler tüketme sonucunda vücudumuzda biriken toksinlerin hızlı bir şekilde, vücudumuzdan atılmasına yardımcı olur. Detoks suyunun aynı zamanda yağ yakıcı etkisinden de faydalanabilirsiniz. Tabii bunu geçekleştirebilmek için ilk olarak yağ yakıcı detoks suyu tarifini öğrenmeniz gerekir.

YAĞ YAKICI DETOKS TARİFİ

Yağ yakıcı detoks suyunu doğru şekilde yapıldıığında kısa süre içerisinde yağlarınızın kaybolmasını sağlayabilirsiniz. Ancak yağ yakıcı detoks suyu tarifini uygularken muhakak kararlı olmalı olmalı ve verilen tarife uymalısınız.

MALZEMELER

1 tane limon
1 bardak su
2 çay kaşığı elma sirkesi

YAĞ YAKICI DETOKS SUYU NASIL HAZIRLANIR?

1 adet limonun suyunu iyice sıkın. Daha sonra bütün malzemeleri suyun içerisinde karıştırın. Sabah uyandığınızda ve akşam yemeklerinden en az bir saat önce bu karışımı tüketebilirsiniz.

TARÇINLI DETOKS SUYU

Tarçının yağ yakıcı etkisi olduğunu artık hepiniz biliyorsunuzdur. Elma ve tarçın birleştiğinde, elmanın içerisinde bulunan antioksidan ve tarçının yağ yakıcı etkisi mükemmel bir detoks suyu tarifi haızrlamanıza yardımcı olacaktır.

MALZEMELER

1 adet elma rendelenmiş veya dilimlenmiş
3 adet çubuk tarçın

HAZIRLANIŞI

1 bardak ılık suyun içerisine dilimlenmiş elmaları ve çubuk tarçını ekleyip en az 15 dk bekletin. Yemeklerden 1 saat önce aç karnına tüketilmesi lazım.

Vücudumuzda meydana gelen baş ağrıları, yorgunluk, kaliteli uyku uyuyamama gibi nedenler toksinlerin birikmesi sonucunda oluşmaktadır.

Vücutta biriken toksinler ve ağır metaller belirli bir sınırın üzerine çıkmaya başlayınca kişiye sıkıntı verir. Bu aşamada ise devreye detoks suyunu sokarak, bu olumsuz etkilerden kurtulabilirsiniz.

Detoks suyunun öncelikli amacı bu toksik alımına ayda bir kaç gün de olsa ara verip, organlarımıza destek olarak vücudun dinlenmesini sağlamak ve birikmiş toksinleri atmasına destek olmak.
Detoks suları ile aynı zamanda bölgesel olarak yağ yakma da sağlayabilirsiniz.

Göbek bölgenizde oluşan yağlardan göbek eriten detoks suyu tarifi ile kurtulabilirsiniz. Ancak bu tarifi eksiksiz bir şekilde uygulamalı, aynı zamanda bir uzmandan yardım alıp, diyet programı ile birlikte kullanmalısınız.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2017, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER