Yağ Yaktıran Mucizevi İçecek

Yağ Yaktıran Mucizevi İçecek

Yağ Yaktıran Mucizevi İçecek
Zencefil diyet esnasında çok etkili bir besin. Sindirime yardımcı olur, yağ yakımını artırır ayrıca metabolizmayı hızlandırarak toksinlerin vücuttan atılmasını kolaylaştırır. Zencefil ayrıca cildin genç kalmasına yardımcı olur. Yüzünüzü haftada bir zencefil çayıyla yıkayın, farkı göreceksiniz. Hızlı incelten ve yağ yakan içecek tariflerinde zencefil ön plana çıkıyor.

HAZIRLANIŞI

Bir zencefil kökünü ince ince dilimleyin. Sıcak su koyduğunuz termosun içerisine atın ve zencefilin demlenmesini bekleyin. Tüm gün boyunca bu karışımı her yemekten yarım saat önce bir miktar için. Bu içecek kısa zamanda kilo vermek isteyenler için ideal bir detoks.

MALZEMELER

1 çay kaşığı rendelenmiş zencefil

1 salatalık

1 limon

1 lime

2 nane yaprağı

2 litre su

Salatalık soyulduktan sonra iyice dilimlenir ardından nane küçük kesildikten sonra limon ve zencefilde karışıma eklenerek karıştırılır. Malzemeler iyice karıştıktan sonra iki litre suyun içerisine konularak 10 dakika bekletilir. Bu kürü buzdolabında rahatça muhafaza edebilirsiniz. Her sabah 1 bardak aç karnına olmak üzere günde üç defa bu karışımı tüketirseniz vücudunuzdaki fazla yağlardan çok çabuk kurtulduğunuza şahit olacaksınız.
Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2017, 01:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER