İstanbul merkezli 3 ilde kabahat örgütü üyelerine operasyon: 16 nezaret

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, “Nurçinler” ve “Özbeyler” adlı suç örgütlerinin, “tefecilik, örgüt hazırlamak, örgütü idare etmek, kurulan örgüte üye olmak, silahla mahsus yaralama, nitelikli yağ.

İstanbul merkezli 3 ilde kabahat örgütü üyelerine operasyon: 16 nezaret

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, “Nurçinler” ve “Özbeyler” adlı suç örgütlerinin, “tefecilik, örgüt hazırlamak, örgütü idare etmek, kurulan örgüte üye olmak, silahla mahsus yaralama, nitelikli yağma, çek-bağ tahsilatı ve naylon fatura“ gibi çok sayıda suça karışan bir çeteyi tespit etti. Uzun süre aralıksız teknik ve bedensel takibin devamında bugün İstanbul'un da arasında bulunduğu 3 ilde 22 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı işlem düzenlendi.

Toplam 48 adreste suç delillerinin elde edilmesi amacıyla yapılan operasyonda 16 birey yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda 3 silah, 2 Tüfek, fazla sayıda fişek, mağdur edilen şahıslara zorla imzalatılan tahvil ve bu şahıslardan zor kullanarak aldıkları çekler ele geçirildi. Gözaltına alınan şahısların İstanbul Organize Suçlarla Uğraş Şube Müdürlüğü'ne götürüldüğü bildirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Sadık Kahraman

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER