CANLI İZLE: Fenerbahçe Kasımpaşa | FB Kasımpaşa şifresiz izle| Fenerbahçe Kasımpaşa Maç kaç kaç

Süper Lig'de 11.

CANLI İZLE: Fenerbahçe Kasımpaşa | FB Kasımpaşa şifresiz izle| Fenerbahçe Kasımpaşa Maç kaç kaç

Süper Lig'de 11. perde bu akşam Kadıköy'de açılıyor. 17 puana sahip averajla 4. sırada olan Fenerbahçe, Kadıköy'de 12 puana sahip averajla 11. sırada olan Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Ali Palabıyık'ın düdük çalacağı karşılaşma saat 20.30 başlayacak.

Fenerbahçe Kasımpaşa nasıl canlı izlenir?



Fenerbahçe Kasımpaşa maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın almak için tıklayınız

 

Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya 13 maçtır kaybetmiyor

Fenerbahçe, Süper Lig'de Kasımpaşa karşısında 13 maçtır kaybetmiyor. Sarı-lacivertliler bu müsabakaların 11'inden galibiyetle ayrılırken, iki maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe, Kasımpaşa'yla karşılaştığı son 13 maçta yenilmedi ve bu müsabakalardan 11 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Bu maçların 12'sinde Kasımpaşa ağlarına 35 gol gönderen sarı-lacivertliler rakibine Süper Lig'de 29 Eylül 2012'den bu yana kaybetmiyor.

Fenerbahçe, net pozisyonlarda zirvede

Fenerbahçe, Süper Lig'de en çok gol pozisyonuna giren takım unvanını elinde bulundururken, aynı zamanda en çok net pozisyon kaçıran takım sıralamasında da lider konumda yer alıyor. Bu sezon Süper Lig'de en fazla net gol pozisyonuna giren (40) ve en fazla net gol pozisyonu kaçıran (29) takım Fenerbahçe.

Yanal, Özdeş'e kaybetmiyor

Süper Lig'de evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal, Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş'e kaybetmiyor. Ersun Yanal, Süper Lig'de Kemal Özdeş ile teknik direktör olarak karşılaştığı üç maçta da yenilmedi (2 Galibiyet 1 Beraberlik) ve son iki maçta gol yemedi.

Vedat kazandırıyor

Fenerbahçe'de Vedat Muriqi rüzgarı esiyor. Sarı-lacivertliler, Vedat Muriqi'nin bu sezon Süper Lig'de gol attığı tüm maçlarda sahadan galibiyetle ayrılırken (5 gol, 5 galibiyet), gol atamadığı hiçbir maçı kazanamadı (2 Beraberlik 3 Mağlubiyet).

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında yarın saat 20.30'da Ülker Stadyumu'nda Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek.

 

Fenerbahçe pas grafiğini yükseltti

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun ilk 10 haftasında pas grafik sıralamalarında hiçbir zaman lider konumda bulunmazken, 2019-2020 sezonunda anahtar, 3. bölge ve başarılı paslarda Süper Lig'in zirvesinde bulunuyor.
Süper Lig'de geçen sezon kötü bir performans sergileyen ve bir süre düşme hattında yer alan Fenerbahçe, 2019-2020 sezonunda gösterdiği performansla geçtiğimiz sezonu unutturdu. Geçtiğimiz sezon pas grafik verilerinde son sıralarda bulunan ve topu 3. bölgeye taşıyamayan sarı-lacivertli ekip bu sezon pas grafiklerinde liderliğe yükseldi. Anahtar paslar ve 3. bölge organizasyonlarında lider konumda bulunan Fenerbahçe, ceza sahası içine yapılan orta ve uzun paslarda ise 2. sırada yer aldı.

Fenerbahçe'nin Comparisonator'de yer alan pas istatistikleri şöyle:

Orta: 212

Anahtar paslar: 61

Uzun paslar: 449

Rakip 3. bölgesine yapılan pas: 680

Akıllı pas: 76

Başarılı orta: 74

Başarılı anahtar pas: 59

Başarılı uzun paslar: 292

Rakip 3.bölgesine yapılan başarılı pas: 538

Başarılı akıllı pas: 38

 

Quaresma Fenerbahçe maçında yok

Yeni Malatyaspor maçında sarı kart gören Kasımpaşalı Ricardo Quaresma, gelecek hafta oynanacak olan Fenerbahçe maçında cezalı duruma düştü.

Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa, evinde Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Mücadeleye ilk 11'de başlaan Kasımpaşa'nın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, maçın 33. dakikasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Quaresma, gelecek hafta Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe maçında, takımını yalnız bırakacak.

 

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamladı

Süper Lig'in 11. haftasında evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe hazırlıklarını tamamlandı.
Fenerbahçe, Kasımpaşa ile Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde 8 Kasım Cuma günü oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.
Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 19.00'da koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Antrenmanda üç gruba ayrılan futbolcular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamlayarak Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER