Sercan Yıldırım, Bursa’yı ikiye böldü

Bursaspor'un eski futbolcusu Sercan Şimşek, Bursa'yı neredeyse ikiye bölmüş durumda.

Sercan Yıldırım, Bursa’yı ikiye böldü

Bursaspor'un eski futbolcusu Sercan Şimşek, Bursa'yı neredeyse ikiye bölmüş durumda. Futbolu bıraktıktan sonra popüler bir TV programına yarışmacı olarak katılan Yıldırım, Bursaporlu taraftarların son günlerde fikir ayrılığına düşmesine sebep oldu.

"ELEN GEL OĞLUM, BURSA HALKI HİÇBİR ŞEYİ HAK ETMİYOR"

Timsah'ın altyapısından yetişip yıllarca yeşil-beyazlı forma ile ter döken, Bursaspor'un kazanan olduğu 2009-2010 sezonunun kadrosunda da yer alan Yıldırım müsabaka porgramına devam ederken eski futbolcunun ailesi, Bursalılardan yeterli desteği göremediklerini belirterek neredeyse isyan bayrağını çekti.

sosyal ağ hesabından paylaşım yapan Sercan Yıldırım'ın babası Kenan Yıldırım, "Bursa halkı evladına fazla hoş sahip çıktı. Yazıklar olsun diyorum. Elen gel oğlum, Bursa halkı hiçbir şeyi adalet etmiyor" ifadelerini kullandı. Anne Şükran Yıldırım ise, "Bursalılar bu dek mı korku ediyormuş Sercan'dan! Yazıklar olsun!" diyerek sitemde bulundu.

"DESTEĞİ BİZDEN DEĞİL, GALATASARAY'DAN BEKLEYİN"

Konunun sosyal medyada alevlenmesinin ardındaki Bursasporlu taraftarlar da görüşlerini bildirmeye başladı. Bir Takım taraftarlar eski futbolcularına takviye verilmesi gerektiğini ifade ederken, ekseriyet ise takviye vermeyi reddetme eğiliminde. Paylaşımlar arasında en muhabere açıklama ise, "Biz yardım olmayı da bilirdik. Bu camia birleşirdi, Sercan Şimşek'ı yarışmada şampiyon yapardı. Lakin ne eyvah ama Galatasaray'a gidişini de, giderken söylediklerini de unutmadık. Şu Anda desteği bizden değil Galatasaray'dan bekleyin" diyen bir taraftardan geldi.

Samet Çayır
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER