Trabzonspor kuvvet çalıştı

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde yapılan çalışmaya tedavileri süren Yusuf Sarı ve Ahmet Canbaz katılmadı.

Trabzonspor kuvvet çalıştı

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde yapılan çalışmaya tedavileri süren Yusuf Sarı ve Ahmet Canbaz katılmadı. Bordo-mavililer antrenmanda koşunun ardından şiddet çalışması gerçekleştirdi.

N'diaye zor depoluyor

Korona virüs salgını nedeniyle Süper Lig'e bahşedilen arada sol ayağından operasyon geçiren Badou Ndiaye zorlama depoluyor. Kısa sürede eski gücüne kavuşması beklenen başaralı oyuncunun Süper Lig'in başlama ihtimali olan 12 Haziran'a dek hazırlanmış ülkü geleceği belirtildi. Oyuncu önümüzdeki günlerde takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Moraller yerinde

Korona virüs salgını nedeniyle Süper Lig'e bahşedilen arada çalışmalarını evlerinde sürdüren Trabzonspor'da, antrenmanların başlamasıyla birlikte oyuncuların da keyifleri yerine geldi. Ilk Olarak yönetim ve Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, oyuncuların iyi koşullarda antrenman yapmaları için zorunlu tüm alternatifleri düşünürken, bordo-mavili oyuncuların da yapılan çalışmalarda keyifli oldukları gözlendi.

Günde iki antrenman

Trabzonspor, Süper Lig'in başlangıç ihtimaline karşı hazırlıklarını bütün hızıyla sürdürüyor. Süper Lig lideri geçtiğimiz günlerde gruplar halinde çalışmalarına başlarken, dün itibariyle hazırlıklarını takım halinde yaptığı çalışmalarda sürdürdü. Bordo-mavililer öğlen saatlerinde tamamladığı antrenmanın arkasında günün ikinci antrenmanını akşam üzeri yapacak.

Ertuğrul Doğan: "Trabzonspor'u kimse öbür senaryoların içine çekmeye kalkmasın"

Trabzonspor Kulüp Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, 'Trabzonspor liglerin oynanmasını istemiyor' şeklindeki söylemlere sert tepki gösterdi. Doğan, "Trabzonspor'u kimse farklı senaryoların içerisine çekmeye kalkmasın. Biz dün ne isek bugün de aynıyız. tekrar tekrar şerefli duruşumuzla sahnedeydik. İtirazı olan buyursun gelsin" dedi.

Trabzonspor Kulüp Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, kendisine ait sosyal ağ hesabında, bordo-mavili kulüp hakkında ortaya atılan 'Trabzonspor liglerin oynanmasını istemiyor" söylentilerine geçmişten bir gazete başlığıyla yanıt verdi. Doğan, 1975-76 sezonu efsane kadrosunun yer aldığı fotoğraf paylaşarak, "Trabzonspor'u kimse bambaşka senaryoların içerisine çekmeye kalkmasın. Biz dün ne isek bugün de aynıyız. tekrar tekrar şerefli duruşumuzla sahnedeydik. İtirazı olan buyursun gelsin" ifadelerine yer verdi.

Gökmen Şahin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER