Ödül Sevincimiz

[caption id="" align="aligncenter" width="259"]

Ödül Sevincimiz
Tüketici Akademisi Başkanı Fahri Ustaoğlu ve Evren Yaşlak



Türkiye'nin en saygın ödül törenlerinin başında gelen, geçtiğimiz senelerde dünyaca ünlü cumhurbaşkanları, iş adamları ve ülkemizin önde gelen kişilerinin katıldığı ödül töreninin 25. senesinde, "Sosyal Medya ve Tüketici" adı Bonus veren bahis siteleri altında, Çırağan Sarayında düzenlenen ödül gecesinde, yaklaşık 8 milyon kişinin oy kullandığı ve özel kategori jurilerinin elemesinden geçen, binlerce internet siteleri, dergileri, ve projeler arasında "Yılın En İyi Sosyal Medya Projesi" ödülüne layık görüldük. Ve ödülü yönetim kurulu başkanımız Evren Yaşlak aldı.



Sunuculuğunu Ece Erken ve Önder Bekensir'in yaptığı gecede ödül alan, Turkcell, Fi-yapı, Full, Türkiye İş Bankası, Çaykur, Sinan Akçıl, Ivana Sert, Necati Şaşmaz, Ozan Doğulu, Hande Yener, Orhan Gencebay gibi bir çok firma ve ismin ödül aldığı gecede bizlerinde ödül alması, tüm ekibimiz olarak gurur kaynağımız oldu.




İmajbet />



Kurulmamızın üstüne bir yıl geçmesine rağmen, başarılarımız durdurak bilmeden devam etmekte... Aldığımız bu ödül ile gerek kalitemizi, gerek misyonumuzu, gerekse de  ülkemiz tarafından nasıl takip edildiğimizin en açık mükafatıdır.
Bizleri bu başarıyı sağlamamıza yardımcı olan tüm editörlerimize ve okurlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.






Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2012, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER