Nisan 2024

Evos Angels Dergisi Nisan 2024 Sayısı ile Gümbür Gümbür Geliyor… Bahar mevsiminin ikinci ayı olan Nisan sizlere Ramazan Bayramı ile sağlık, huzur ve mutluluk getirsin…

Nisan 2024

Kapak yıldızımız İnci Taneleri dizisinin Necmi’si Sevgili Onur Akbay… Ona bugüne kadar sorulmayan ne varsa sorduk. Bu zamana kadar Sıfır bir dizisiyle de emin adımlarla ilerleyen Onur Akbay’ı hiç bu kadar yakından tanıdığınızı sanmıyoruz.

Ayın kadın oyuncusu bölümümüzde Kızıl Goncalar dizisinin Nadire’si Sevgili Cemre Melis Çınar konuğumuz oldu. Güzeller güzeli oyuncu Cemre Melis Çınar’ı enfes karelerle röportajını gerçekleştirdik. Bayılacağınız bir çekim sizlerle…

Tiktok’ta milyon izlenmeler alan Emir Beşli ayın fenomeni bölümümüzde sizlerle. Yapmış olduğu tahminlerle büyük ilgi gören Emir Beşli’yi bakalım bu kadar yalın gördünüz mü?

Ayın başarı öyküsü bölümümüzde sağlık sektöründe büyük bir ivme ile ilerleyen BHT CLINIC & İstanbul Tema Hastanesi genel müdür yardımcısı Sevgili Erkan Yeter konuğumuz oldu. Onun başarılarla dolu hayat hikayesini bir ondan duyun istedik.

Ayın diyetisyeni bölümümüzde danışanlarıyla ve sosyal medyada büyük ilgi gören Sevgili Dyt. Ceren Saka bizlerle oldu. Diyet konusunun en ince detayları ve bilinçli diyet nasıl oluru bir de ondan dinleyin.

Tuginin Gözünden bölümünde yazarımız Uzm.Psk.Tuğana Akyürek, İş yaşam dengesini anlattı.

Müzik bölümü yazarımız Kadri Karahan, Müziğin dost renkleri ve yol arkadaşlarım dedi.

 Bakmadan Gezme bölümümüzde Tuğçe Şen, O Ses Gurme'nin enfes lezzetlerini kaleme aldı.

Avukat Sedef Selçuk, Evlilik Birliği ile ilgili çok önemli noktalara değindi.

Astroloji bölümü yazarımız Cömert Yokuş, 25 Mart 2024 terazi burcunda ay tutulmasını anlattı.

Araştırmacı ve bitki bilim uzmanı yazarımız Recep Dağıstanlı, Ramazan ayında yenilmesi ve dikkat edilmesi gerekenleri kaleme aldı.

Ünlü Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı yazarımız Op. Dr. Mustafa Nihat Koç, Yüzünüz ile mutlu musunuz? dedi...

Beslenme ve sağlık bölümü yazarımız Uzm. Dyt. Elif Gökçe Yazmacı, Uyku kalitesinin önemini anlattı.

Kişisel gelişim ve yaşam koçu olan yazarımız Seda Yazmacı Yılmaz, 5 adımda bolluk bereket dedi.

Berkin’in gözünden bölümünde yazarımız Berkin Tuncar, Bahar adlı yazısıyla eskiye bir dönüş yaptırdı.

Nisan 2024 Sayımız İçin Bizi Evos’layın….

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER