Ekim Kasım Özel Sayı

Uzun zamandır merakla beklediğiniz bir isim karşınızda… O sesi, güzelliği, yorumlarıyla tüm Türkiye’nin sevgilisi. He

Ekim Kasım Özel Sayı

Uzun zamandır merakla beklediğiniz bir isim karşınızda… O sesi, güzelliği, yorumlarıyla tüm Türkiye’nin sevgilisi. Her yaptığı büyük manşetlerle adlandırılan, samimiyeti, dobralığı ve içten gülümsemesiyle Türkiye’nin en güzel kadınları arasında yer alan Yeşim Salkım Özel sayımızın kapak yıldızı. Onun bugüne kadar verilmiş en detaylı röportajını okuyacaksınız.


Evleneceksen Gel adlı programla tanıdığınız, sosyal medyanın en tatlı roman kızı Ayın fenomeni bölümünde sizlerle buluşuyor. Yeni yapmış olduğu single ile hayranlarıyla buluşacak olan Solmaz tüm yalınlığıyla sevenlerinin huzurunda…


Ayın Oyuncusu bölümünde büyük kitleler tarafından izlenen Aşk ve Mavi dizisinin güzeller güzeli oyuncusu Gülderen Güler sizlerle oluyor. Oyunculuk ve gelecek planlarını anlatan Gülderen Güler’i hiç böyle görmediniz.


Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programından çıkıp büyük bir hayran kitlesine ulaşan Dr.Berika Demir Ayın güzeli bölümünde sizlerle. Doktorluktan başlayıp modelliğe adım atan bir hikâyeyi okuyacaksınız.


Ayın başarı öyküsü bölümünde Duvar kağıdı dünyasının sahibi Kadir Sütşurup iç dekorasyon ve sosyal medyada bu kadar çok nasıl takip edilen bir kurum olduğunu Evos severlerine anlattı.


Armed Güvenlik AŞ. Yönetim kurulu başkanı İbrahim Yılmaz Ayın iş adamı bölümümüzde okurlarımızla buluşuyor. İbrahim Yılmaz’ın tüm sektörlerde nasıl ilerlediğini ve gelecek nesil için iyi yolları takip ettiğinde nerelere gelineceğini konuştuk.


Yazarlarımızdan Berkin Tuncar “Berkin’in Gözünden” adlı makalesinde “Gün Batımı” kareleriyle sizlerle.


Yeni yazarlarımızdan bir gezginle sizi tanıştırıyoruz. Pınar Başakıncı Japonya’ya gidecek olan tüm okurlarımıza büyük bir gezi rehberi sunuyor. Japonya’ya gidecekler için büyük kolaylık sağlayacak olan içerikler için tüm detayları atlamamanızı öneririz.


Milli sporcu yazarımız Enes Ünal Çağımızın Hastalıklarıyla ilgili tüyolarını ve içeriklerini kaleme aldı. Deneyip kendinizin başarabileceği tüm detaylar içerikte!


Yeni sezonda cilt bakımı için neler yaptırmalıyım diyorsanız güzellik uzmanı yazarımız Songül Güney Erzurumlu’nun size çok özel bir uygulama tavsiyesi var. Nedir diyorsanız Dermapen uygulamasını incelemenizi öneririz. Dermapen ile ilgili tüm tavsiyeler için yazarımıza kulak verin!


ÖZEL SAYIMIZI OKUMAK İÇİN EVOSLAYIN!
Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2018, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER