Nisan 2013

Nisan 2013


Nisan 2013 sayımız sizlerle... Taklit edilen, her zaman kıskanılan dergi olan Evo's Angels, hayranlarını ve taklitçilerini büyülemeye ve uzun süreli hazımsızlık vermeye devam ediyor... Havaların güzelleşmesiyle artan moraliniz, dergimizi okuyunca daha da artacak... Her sayımızda olduğu gibi, bu sayıda Türkiye'nin ilk ve tek tescilli dijital dergisi olan Evo's Angels sizlere dopdolu bir içerik sunuyor. Nisan ayında ki konu başlıklarına bakalım mı?


Karşınızda bir kültür abidesi duruyor diyebiliriz. Ama sonradan olanlardan değil o! Aileden gelen eğitim ve kültür ile kendisinin başarısı birleşince ortaya Toprak Sergen çıkmış diyebiliriz. Son zamanlarda, kendisini tv kanallarında ve bir çok açık hava reklam alanlarında sosyal sorumluluk projelerinin jönü olarak gördüğümüz yakışıklı oyuncu Toprak Sergen’e bugüne kadar sorulmamış herşeyi sorduk…


İlk bakışta hepiniz şaşırdınız değil mi? Türkiye'nin en uzun bacaklı modellerinden biri olan, girdiği yarışmalarda dereceye oynayan, 2013 yılında defilelerde en çok yer alan mankenlerin başında gelen güzel model Tuğçe Aral'ın kapısını çaldık...


Son zamanlarda gündeme bomba gibi düşen, karakteristik hatlarıyla moda camiasında hızlı ilerleyen İlker Yavuz ile çok özel röportajımız.


Ünlülerin Fizyoterapisti Denis Chub, Bahar aylarında en çok görülen bel-boyun ve fıtık rahatsızlıklarının sebebini ve nasıl önlem alınabileceğini anlatıyor.


Gün geçmiyor ki usta fotoğrafçımız Berkin Tuncar yerinde Casinoslot duruyor... Her ay siz hayranlarını bir kez daha büyüleyen Berkin Tuncar bu ay Eşmeyi ziyaret ediyor...


Ferzan Kemali hocamızla bu ay, birbirinden farklı haberlere devam ediyoruz. Herkesin merak ettiği implant üzerine konuştuk.


Son yıllarda yapılan birçok çalışmada sayısız faydası olduğu anlaşılan enginarı nasıl tüketirseniz sizin 1001 şifa kaynağınız olur biliyor musunuz?


Bu yıl 17.’si düzenlenecek olan Türk tiyatrosunun en uzun soluklu ve en prestijli ödüllerinden Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri kapsamında, gençler ile tiyatroyu buluşturmak amacıyla sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen“Sahne Senin” yarışması tüm hızıyla devam ediyor.


Kısa zamanda fit bir vücuda mı sahip olmak istiyorsunuz? Sorunuzun cevabı Hillside City Club’da. “RealRyder Functional® Camp”, kuvvet, dayanıklılık, koordinasyon, güç ve denge antrenmanlarını birleştirerek katılımcıların hedeflerine 6 haftada ulaşmasını sağlıyor.


Eğer uykusuzluk çekiyorsanız, gözlerinizi kapatıp koyun saymanıza gerek yok. Bazı besinleri ve içecekleri tüketmek daha rahat uykuya dalmanıza yardımcı olabilir. İşte rahat bir uyku için tıklayınız.


Burçların Efendisi Egemen Töreli, Nisan ayınızın nasıl geçeceğini ve yıldızlarınızın son durumunu anlatıyor...


NİSAN 2013 SAYIMIZI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
(ipad-iphone-android direk okuma)


VODAFONE READER İLE IPHONE ve IPAD ÜZERİNDEN İNDİRMEK/OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.


dMAGS NETWORK'TE OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2013, 04:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER