Bitcoin'de balinalar desteği yükseltiyor

BTC/USD paritesi, pazartesi günü 59.500 dolara ulaştıktan sonra yeniden düşüşe geçti. Mt.

Bitcoin'de balinalar desteği yükseltiyor

BTC/USD paritesi, pazartesi günü 59.500 dolara ulaştıktan sonra yeniden düşüşe geçti.

Mt. Gox yediemini Nobuaki Kobayashi, son duyuruda planların nihai şeklini aldığını ve emanette tutulan 141 bin BTC'nin yakında dağıtılmaya başlanacağını açıkladı.

Kobayashi, "Tazminat Yediemini, Tazminat Planı uyarınca alacaklılara geri ödeme yapacak" diye belirtti ve şöyle dedi: 

Mt. Gox tazminat sürecine ilişkin detaylar uzun süredir biliniyor olsa da, zaten sarsılmış durumda olan piyasa duyarlılığı bir darbe daha almış gibi gözüküyor.

Aylık grafikte işler yolunda

Popüler yatırımcı ve analist Rekt Capital, aylık grafiğe bakıldığındaysa Bitcoin'in makul bir davranış sergilediğini ileri sürdü.

Ekim ayında tarihin en yüksek aylık kapanışını gerçekleştiren Bitcoin, bir önceki aylık destek seviyesini test etmeye devam ediyor.

Diğer yandan borsalardaki büyük yatırımcılar, önceki düşüş dönemlerinde olduğu gibi fiyat yükselişi bekliyor hatta yükselişi hızlandırmaya çalışıyor gibi gözüküyor.

Varlık yönetim şirketi Capriole'nin CEO'su Charles Edwards, Bitcoin'in alım destek seviyelerinin giderek yükseldiğini açıkladı.

Yeni alım destek seviyesinin artık 50 bin dolar değil 54 bin dolar olduğuna dikkat çeken Edwards, "Bitfinex balinaları yine bahsi artırıyor" diye özetledi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER