Portaxe'te Muhteşem 29 Ekim Çoşkusu!

Ünlü Sanatçı Ege elinde Türk bayraklarıyla, Boğazın ortasında Atatürk’ün en sevdiği şarkıları söyleyere

Portaxe'te Muhteşem 29 Ekim Çoşkusu!
Ünlü Sanatçı Ege elinde Türk bayraklarıyla, Boğazın ortasında Atatürk’ün en sevdiği şarkıları söyleyerek geceyi başlattı…

 

EGE, ATATÜRK’ÜN EN SEVDİĞİ ŞARKILARI BOĞAZIN ORTASINDA SESLENDİRDİ



Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94’üncü yılı Boğaziçi’nin eşsiz manzarasına sahip Portaxe’te bu yıl farklı kutlandı. Sesiyle büyüleyen Ege’nin “Atatürk’ün Sevdiği Şarkıları” seslendirdiği gecede birçok sürpriz de yaşandı. Ünlü sanatçı, ilk şarkısını teknede elinde Türk bayrağıyla söyledi. Atatürk’ün en sevdiği şarkıların seslendirildiği geceye Ege “Bir Fırtına Tuttu Bizi” şarkısıyla giriş yaptı.



Cumhuriyet coşkusuna ortak olmak isteyen ve bu büyük coşkuyu Cumhuriyet sevdalılarıyla birlikte yaşamak için özel bir gece düzenleyen Portaxe’te gecenin mükemmel ve amacına uygun olması için her türlü ayrıntı düşünüldü. Tüm davetlilerin bayraklarla şarkılara eşlik ettiği gecede davetlilerin tango dansı dikkat çekti. Cumhuriyetin Kurucusu Ulu Önder Atatürk ve Cumhuriyet’i kuranların anıldığı gecede Ege, Atatürk’ün en sevdiği şarkıların yanı sıra Türkiye’nin her yöresinden şarkılar da seslendirdi.
Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2017, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER