Yılın En Gösterişli Doğum Günü Partisi Aycan Varıştan!

Sosyal medya fenomeni olan ve bir çok hayır kampanyasına imza atan Aycan Varış, erken doğum günü partisiyle prenseslere yakışır bir partiyle senenin

Yılın En Gösterişli Doğum Günü Partisi Aycan Varıştan!

Sosyal medya fenomeni olan ve bir çok hayır kampanyasına imza atan Aycan Varış, erken doğum günü partisiyle prenseslere yakışır bir partiyle senenin en renkli gecelerinden birisine imza attı.



Davetliler için özenle hazırlanan yaklaşık 1.000 adet gül ve yüzlerce çiçek demetleriyle villasının bahçesini süsleyen varış, zengin menülü yemekleri, dj performansıyla, zenne, dansöz showlarıyla ve pasta seremonisiyle resmen yurtdışı partileri konseptiyle gelenleri büyüledi.



Gecede Varış'ın arkadaşları da bir an olsun pistte kendisini yanlız bırakmazken, ünlü şarkıcı Hatice ve Murat Övüç'te başarılı performanslarıyla yer aldı, geceye katılan diğer isimler Adem Kılıçcı, Şenol İpek, Melek Balkan, Dilan Polat, Sıla Doğu, Berat Kayışkan, Berkin İmamoğlu ve Evo Grup Kurucuları  Evren Yaşlak, Evrim Yaşlak'tı. Ayrıca Şeyma Subaşı'dan sonra ülkemiz ve dünyamızda çok meşhur olan yüz süsleme sanatı uzmanları tutan Varış, gelen misafirlerin yüzlerini swarovski taşlarla kaplattı.



Sosyal medya'da her yaptığı olay olan ve güzide bekarlardan Aycan Varış, yeni yaşında "Başta ailem, dostlarım ve kendime sağlık, huzur ve hayırlı bir kısmet nasip etmesi dileğiyle" diyerek tüm sevenlerini gene mutlu etti.







Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2019, 20:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER