0 puan bölge Netflix filmi

Bir filmden, Dünya genelinde herkesin korku etmesi çok basit rastlanabilecek bir koşul yok.

0 puan bölge Netflix filmi

Bir filmden, Dünya genelinde herkesin korku etmesi çok basit rastlanabilecek bir koşul yok. John Travolta'nın heybetli derecede başarısız olan 2000 yılındaki filmi Battlefield Earth bile, Rotten Tomatoes üstünde %3'lük pozitif derecelendirme almıştı. Ancak 5 Haziran tarihinde yayınlanan yeni Netflix filmi Last Days of American Crime, Salı günü itibarı ile, Rotten Tomatoes üstünde çok nadir olan 0 derecesini almayı başardı. Metacritic sitesinde ise film az miktarda daha yüksek galibiyet göstererek 16 puana ulaşabildi.

0 derecelendirmesi, Rotten Tomatoes'daki 24 eleştirmenin incelemelerinin hiçbirinin artı puan vermediği anlamına geliyor. İzleyici derecelendirmelerinde birazcık daha başarılı olan film, 161 izleyici değerlendirmesi ardındaki %27 izleyici puanı almayı başarmış durumda.

Rick Remender'in grafik romanını temel bölge öykü doğrusu çekici gözüküyor. ABD hükumeti "herhangi birinin mahsus kanun dışı hareket yapmasını imkansız ışık halkası getirecek bir sinyal yayınlamayı planlıyor" ve bu yüzden de suçlar, temel olarak tarih kitaplarında kalarak Amerika Suçlarının Son Günleri (Last Days of American Crime) yaşanacak. Bu yüzden de bir grup suçlu, heybetli bir soygun planlıyor.

Fakat hikaye ile yalnızca bir yere kadar ilerlenebiliyor. Film üreticilerinin bu fikri etkin bir şekilde sunabilmeleri de gerekiyor. New York Post'tan Johnny Oleksinski'nin yazdığına tarafından "Öykü, karakterler ya da kelimeleri umursamıyor ancak şiddeti seviyor musunuz? gerçi hayal kırıklığına uğrayacaksınız."

gerçi bu durum insanların filmi izlemesine engel değil. Salı günü Netflix kadar yayınlanan "Top 10" listesinde film yedinci sırada yer alıyordu. Uproxx da filmin hafta sonunda Netflix'in en fazla izlenen filmi olduğunu söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER