144Hz’li Yeni Excalibur 27” oyun monitörü satışta

Oyun ve tasarımda hız Saniyede 2,5 kat daha artı yenilenme hızına sahip 144 Hz yenilenme teknolojisi ile 16:9 en yükseklik oranında aralıksız görüş elde etme imkanı sunan Excalibur 27” Monitör, oyun ve tasarım dünyasına yepyeni deneyimler sunmaya hazırlanıyor.

144Hz’li Yeni Excalibur 27” oyun monitörü satışta

Oyun ve tasarımda hız

Saniyede 2,5 kat daha artı yenilenme hızına sahip 144 Hz yenilenme teknolojisi ile 16:9 en yükseklik oranında aralıksız görüş elde etme imkanı sunan Excalibur 27” Monitör, oyun ve tasarım dünyasına yepyeni deneyimler sunmaya hazırlanıyor. Gölgelenme etkisi olmadan akan bir oyun deneyimini yaşamak için tepki süresini 1 milisaniyeye düşüren Excalibur, bu özellik bir uçtan bir uca yüksek tempo gerektiren oyunlarda ve ağır büro işi yüklerinde hızlı tatbik sağlıyor.

QHD manzara deneyimi, geniş görüş açısı

27” büyük ekran boyutunda, QHD panel (2560x1440 çözünürlük) ile görüntülerin Full HD'nin ötesinde olduğu Excalibur, iki kat daha pozitif detaylar ve bakış kalitesi sunar. 170/160 derece görüş alanı ve Antiglare yansıtmaz ekran teknolojisi ile ortamdaki güneş ışıklarından etkilenmeden ekran kullanımı sağlayan Excalibur, renkli ekran teknolojisi ve 350Nit Ekran parlaklığı doğru ise canlı ve realist renk deneyimi sunuyor.

Yüksek Enerjik Aralık (HDR)'ye sahip Excalibur 27” Monitör ile; Standart Enerjik Aralık (SDR) ekranlara kıyasla daha iyi kontrast ve renk doğruluğu yakalar ve daha canlı renk deneyimi sunar. HDR 10 özelliği ile fotoğraf ve ekran muhtemel olduğunca hakiki görülür. Göz yorgunluğuna engel olan ve zararlı mavi ışıkların gözlere bağlantı etmesini engelleyen teknolojiye sahip olan 27” Gaming Monitör, hem ekrandaki titreşimleri de engelleyerek gözleri korumaya tezgâhtar olur.

Aralıksız teknoloji deneyimi

AMD FreeSync ™ ve NVIDIA® G-SYNC® teknolojisine sahip Excalibur 27” Monitör, görüntüde yırtılma, takılma ya da komut gecikmesi olmadan enerjik bir tecrübe sunmayı hedefliyor. Keza meraklıların ayrıca de profesyonel seviyedeki oyuncuların, net bir bakış ve iyi bir oyun deneyimi yaşaması için tasarlanan 27” Gaming Monitör, oyun ve tasarım dünyasına aralıksız performans sunuyor.

Ergonomik ve özel tasarım

Yeni 27” Excalibur Gaming Monitör, ayarlanabilir yüksekliği, ekran eğimi ve dönebilen ekran yapısı ile rahat oyun deneyimi için ergonomik standı ile özel olarak tasarlandı. Eğim, döndürme, pivot ve doruk ayarı seçenekleri sunan ergonomik tasarım ile ideal izleme açısı sunar. Özelleştirilebilir LED seçenekleri ve özel tasarımı ile zenginleştirilebilen oyun ortamı ise, eğlenceli bir oyun deneyimi sağlar.

Geniş bağlantı seçeneği, güçlü ses deneyimi

Fazla sayıda port girişine sahip zengin bağlantı seçenekleri bir uçtan bir uca birdenbire artı ekrana temas imkânı sunan Excalibur 27” Monitör, arenalarda oyuncuları başarıya ulaştıracak 2 X 3W'lık hoparlörler ile oyun motivasyonunu üst düzeye çıkarır. her biri 3 watt olan iki hoparlörlere sahip olmasıyla efektleri net ve birbirine karışmadan duyulabildiği Excalibur, kesintisiz oyun performansı vadediyor.

Son teknolojik donanımlar ile azami ve sürekli performans vadeden yeni Gaming Monitör Excalibur 27”, hem oyuncular keza de performans arayanlar için gelişmiş kullanıcı deneyimi sunuyor. Ürün ile bütün ilgili bilgilere https://www.casper.com.tr/excalibur-27-inc-gaming-monitor adresinden ulaşabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER