Anneler ne diyorsa o!

Akıllı telefon pazarının en genç ve enerjik markası realme, bu Anneler Günü dijital platformlarda yayınlanan paylaşımı ile öncelikle tüm annelerin edinmek üzere herkesin yüzünü güldürüyor.

Anneler ne diyorsa o!

Akıllı telefon pazarının en genç ve enerjik markası realme, bu Anneler Günü dijital platformlarda yayınlanan paylaşımı ile öncelikle tüm annelerin edinmek üzere herkesin yüzünü güldürüyor. Teknolojinin annelerin hayatındaki en büyük sınavı olduğu herkesin malumu. Natürel onlarsız da yapamıyorlar; anneler olmadan bir Facebook veya Instagram düşünülemez.  

Bu Pazar anneler ne diyorsa o!Bu Pazar anneler ne diyorsa o!Anneler Günü kutlu olsun.

realme'nin Anneler Günü'ne özel reklam filmini hemen yukarıda izleyebilirsiniz.

realme, bu fikirden yola çıkarak annelerin bugüne değin söylemekte zorlandığı hatta doğru söyleyemediği bütün teknolojik marka ve uygulamarı, hatalı telaffuzlarını bir araya getiriyor ve 'Anne sözünden çıkılmaz!' geleneğini neşelendirici dijital reklam kampanyasıyla göz önüne getiriyor. Sadece bugün değil her günün onların günü olduğunun da altını çiziyor.

Bu Anneler Günü, Korona virüs salgını nedeniyle çoğu birey annesinden öbür kalmak zorunda olsa da, hasretin biteceği günlere fazla eksik kaldı. Sarılmanın, yüz yüze sohbet etmenin değerinin daha çok anlaşıldığı şu günlerde kuşkusuz geleceğin mimarları annelerin de özlemi herkesin taşıdığı bir tartı. Bugün onların günü, tüm annelerin yaptığı fedakarlıkları bir kez daha hatırlayalım fakat onlara olan minnetimizi her gün dile getirelim.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER