Türkiye güzeli Şahin: İstanbul’da olmak istemezdim

Survivor'ın eski yarışmacısı Yiğit Marcus Aral ile aşk yaşamış ve Miami'den paylaşımlarda yer alan Şevval Şahin, corona virüsü salgınının devam ettiği şu günlerde Miami'de deniz ve güneşin keyfini çıkarıyor.

Türkiye güzeli Şahin: İstanbul’da olmak istemezdim

Survivor'ın eski yarışmacısı Yiğit Marcus Aral ile aşk yaşamış ve Miami'den paylaşımlarda yer alan Şevval Şahin, corona virüsü salgınının devam ettiği şu günlerde Miami'de deniz ve güneşin keyfini çıkarıyor. Bir magazin programına canlı olarak bağlanan Şahin karantina sürecini anlattı ve 'şu anda Londra veya İstanbul'da edinmek istemezdim' dedi.

İngiltere'de tanıştığı Pakistanlı sevgilisi Syed Amir Ali Kirmani’den geçtiğimiz eylül ayında ayrıldıktan daha sonra yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, tatil pozları ile sosyal medyayı sallamıştı.

2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin karantina günlerini, yazılım mühendisi sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ın ABD-Miami'deki evinde geçiriyor.

Buradan 2.Sayfa adlı programa canlı olarak bağlanan Şahin karantina günlerinden bahsetti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 

Şahin şöyle konuştu: “Kendimle vakit geçirmeye ve karantinada yaşamaya pek alıştım ancak adi hayata nasıl döneceğim bilmiyorum. acilen Londra’da ya da İstanbul’da almak istemezdim”

sosyal ağ hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflara gelen yorumlar hakkında da konuşan Şevval Şahin, ” Fotoğraflarıma gelen olumsuz yorumlar canımı sıkabiliyor oysa bu konuda yapabileceğim bir şey yok! Onların kendi tercihi…” demekle yetindi.

Son güncelleme: 12:38 - 09.05.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER