Survivor All Star Konseyinde Nagihan'ın Konuşması

Survivor All Star Konseyinde Nagihan'ın konuşması merak uyandırıcı detaylar içeriyor. Nagihan pozisyonunu açıklıyor ve rakiplerine meydan okuyor. Heyecan dolu anları kaçırmayın!

Survivor All Star Konseyinde Nagihan'ın Konuşması

Survivor All Star'ın son eleme sonrasında düzenlenen acil durum konseyinde Nagihan'ın yaptığı konuşma Aleyna ve Yunus Emre arasında yeni bir dönemin başladığını gösterdi. Aleyna ile Yunus Emre arasındaki ilişki, yarışmanın izleyicileri tarafından merakla takip edilmişti. İkili, ailelerinin uyarılarına rağmen birbirlerinden uzak durmamaya devam etmişti. Ancak son konseyde Nagihan'ın itirafları herkesi şaşırttı.

Nagihan, Nefise ve Aleyna Yunus Emre'yi Şikayet Etti


Nagihan, Nefise ve Aleyna Yunus Emre'yi Şikayet Etti

Survivor All Star'da Nagihan, Nefise ve Aleyna, prodüksiyona Yunus Emre hakkında yaşadıkları rahatsızlığı dile getirerek şikayette bulundular. Nagihan, Yunus Emre'nin eşi Aleyna ile yakın olmasının istenmediğini belirtti. Nagihan'ın konuşması sonrasında alınan kararla Yunus Emre'nin mavi takımda kalmaya devam edeceği açıklandı. Nagihan'ın itirafları ise dikkat çekiciydi.

Nagihan, Yunus Emre ile Aleyna arasındaki sorunun asıl sebebinin kendisi olduğunu ifade etti. İkili arasındaki gerilimin evliliklerini etkilememesi için Aleyna ile düşman gibi davranmak zorunda kaldığını anlattı. Nagihan'ın bu itirafları, yarışmacılar arasındaki ilişkileri değiştirecek gibi görünüyor.

Yaşanan bu olaylar sonrasında gözler Yunus Emre'nin eşi Beria Özden ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun ailesine çevrildi, ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2024, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER