Apple'ın yeni bombası geliyor

Apple'ın AR gözlükleri üstünde çalıştığı uzunca bir süredir biliniyor.

Apple'ın yeni bombası geliyor

Apple'ın AR gözlükleri üstünde çalıştığı uzunca bir süredir biliniyor. Yine uzunca bir süredir yeni gözlüklerinin piyasaya ne zaman çıkacağı da çok konuşulanlar arasında. Yeni gelen bilgilere tarafından ise artık Apple AR gözlükler için fazla beklemeyeceğiz. Önümüzde sadece 1 ve 2 yıl kalmış...

Apple analistlerinden Ming-Chi Kuo'nun verdiği bilgilere göre Apple, AR gözlüklerini 2022 yılındaki büyük lansmanında tanıtacak. Kuo'nun bu tahmini, şirketin miktar zinciri sızıntılarına dayanıyor ve gerçeklik payı oldukça yüksek. Fakat öte taraftan Jon Prosser ayrı bir tarihten bahsediyor.

Kaynaklarıyla ünlü Jon Prosser'a göre ise Apple AR Glass, 2021 yılında tanıtılacak. Böylece fakat, Prosser net tarih aralığı da belirtiyor: Mart – Haziran 2021. Twitter üzerinden yaptığı izah etme ile AR Glass için bu tarih aralığını veren Prosser, Kuo'nun tahmininin ise yanlış olduğunu belirtmiş.

I can't believe I'm going against Kuo on this one... üçgenin taban olmayan kenarı I believe he's wrong.

Apple Glasses are aimed for March-June 2021.

Also.
I've seen them.
They're sleek as hell. ??

Will be showing you soon ?? https://t.co/0GaOYDA5N8

— Jon Prosser (@jon_prosser) May 15, 2020

Bakalım hangisi haklı çıkacak. Ama her iki durumda da Apple AR gözlükleri bakmak için asgari 1 yıl beklememiz gerekecek gibi görünüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER