Bannerlord Epic Games Store'da!

TaleWorlds Entertainment yaptığı bir açıklamayla sevilen oyunu Mount & Blade II: Bannerlord'un Epic Games Store'da çıktığını duyurdu.

Bannerlord Epic Games Store'da!

TaleWorlds Entertainment yaptığı bir açıklamayla sevilen oyunu 'un Epic Games Store'da çıktığını duyurdu. 30 Mart'ta Erken Erişim sürümüyle meydana çıkan Bannerlord, oyun basınının beğenisini kazandığı gibi Steam üzerinde de %87 oranında olumlu oy alarak bu yıl platformda çıkan en başarılı oyunlardan biri oldu.

%20 kesik olarak satışa sunuldu. Keza oyun taleworlds.com ve Steam'e ilave olarak Humble Bundle ve Greenman Gaming gibi partner sitelerde de kesik fiyattan satılacak.

TaleWorlds 30 Mart'ta Erken Erişim'e çıktığından beri o kadar çok güncelleme yayınlayarak performans ve istikrar bakımından oyunu iyileştirmekle kalmayıp eklediği yeni içerik ve özelliklerle oyunu bütün sürüme taşıyacak geliştirmeleri yapmaya da devam etti. Stüdyonun 30 Mart'tan bu yandan gerçekleştirdiği en manâlı gelişmeleri özetleyen blog yazısını https://www.taleworlds.com/en/News/359 adresinden okuyabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER