Bu TV, cep telefonlara özel

Samsung'un bir süredir üstünde çalıştığı yeni nesle özel televizyon modeli Sero TV, sonunda piyasaya çıkıyor.

Bu TV, cep telefonlara özel

Samsung'un bir süredir üstünde çalıştığı yeni nesle özel televizyon modeli Sero TV, sonunda piyasaya çıkıyor. İlk olarak Güney Kore'de satışına başlanan Sero TV, CES 2020 fuarında da gösterilmişti. Derhal ise dünya çapında satışına başlanmak üzere ilk adımlar atılıyor.

İlk olarak ABD ve İngiltere'de satışına başlanacak olan Sero TV, sonradan global çapta o kadar fazla ülke ve büyük mağazalarda tüketicilerle buluşacak. Peki, Sero TV öteki televizyonlardan neden daha öbür?

Sero TV'nin en kayda değer özelliği aslında tasarımında yatıyor. Geleneksel televizyon modellerine tarafından bambaşka olarak  dikey bir formatta kullanılabilen Sero TV, bununla birlikte 2 form aralarında göz alıcı şekilde dönüşebiliyor.

Özellikle Samsung'un Galaxy akıllı telefonları ile büyük harmoni sağlayan Sero TV, telefonunuzu elinizde tutma şeklinize göre kendi ekseni etrafında dönüyor ve telefonunuzdaki görüntüyü size büyük ekranda aynı açıyla gösteriyor. Bu Nedenle hem dikey keza yatay hem çapraz şekillerde kullanılabiliyor ve bunu sezgisel şekilde sağlamasıyla da kuşkusuz farkındalık yaratıyor.

Sero TV'nin ekranı tam 43 inç büyüklüğünde. Üstüne keza 60 watt'lık ses sistemi de bulunduran televizyon, bu sayede multimedya misafir etme için de tasarlanmış. Özellikle Samsung'un Galaxy akıllı telefonları ile büyük uyum sağlayan Sero TV, dilerseniz geleneksel televizyon formuna da kuşkusuz dönebiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER