Muharrem İnce, Konuşmasını Yarıda Kesen TV Kanalını Eleştirdi: 'Herkese Yapıyorlarmış, Bana Yapamazlar'

Haber Global TV yayınında konuştuğu esnada, Erdoğan'ın yayınına bağlanan kanalı canlı yayında terk ederek protesto eden Muharrem İnce, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın programına katıldı.İnce, "Şov mu şov yok kardeşim.

Muharrem İnce, Konuşmasını Yarıda Kesen TV Kanalını Eleştirdi: 'Herkese Yapıyorlarmış, Bana Yapamazlar'

Haber Global TV yayınında konuştuğu esnada, Erdoğan'ın yayınına bağlanan kanalı canlı yayında terk ederek protesto eden Muharrem İnce, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın programına katıldı.

İnce, "Şov mu şov yok kardeşim. Herkese yapıyorlarmış, bana yapamazlar kardeşim" dedi.

s-e3fbb9d4e0118d50bd5049b43d0684d0305ba7
Katıldığı Haber Global TV yayınında, konuştuğu esnada kanalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'un Fethi etkinliği konuşmasına bağlanmasına tepki göstererek yayını terk etmesi ile gündeme gelen muharrem İnce, Fox TV'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına katıldı.

'Ben eleştiririm, tepkimi gösteririm dedim'

s-3e9b001b7ac78777f8d5a56e10bb68d3142937
İnce, maceralı TV yayını ile ilgili olarak şunları söyledi:
"Beni çağırıyorsanız bana, kişiliğime, bana oy veren 16 milyona, mesleğinize hürmet göstereceksiniz. Ben yayına gittim yayına beş dakika kala dediler oysa Erdoğan'a bağlanmamız gerekli dediler. Nasıl olacak diye sordum bana önce cumhurbaşkanı okçular vakfında konuşacak onu vermeyeceğiz lakin Ayasofya konuşması var orada mutlaka bir giriş yapmamız gerekli dediler. Peki dedim ama şöyle yapın apar topar sözümü kesmeyin, ara veriyormuş gibi yapın ben de o ara ara verme olmuş olsun ben de gidip geleyim. Bakın eleştiririm, tepkimi gösteririm dedim."

'Gösteri falan değil kardeşim. Herkese yapıyorlarmış, bana yapamazlar'

'Şov falan değil kardeşim. Herkese yapıyorlarmış, bana yapamazlar''Şov falan değil kardeşim. Herkese yapıyorlarmış, bana yapamazlar' İnce, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bir süre sonradan meğer ekranda besbelli Erdoğan'ın resmini koymuşlar. Ekranda benim sesim var. Manzara Erdoğan'ın. Ayıp. Böyle devam ediyor. Sonradan yeniden kestiler, Erdoğan'a bağlanınca bekledim. Bekledim tepkimi göstermek için bekledim. Şov mu gösteri değil kardeşim. Herkese yapıyorlarmış, bana yapamazlar kardeşim. Ben kendinizi ezdirmeyin diyorum. Özel bir koşul olmadığı sürece beni orada bekletip bir başka partinin siyasi genel başkanına bağlanırsan ben orayı terk ederim. Bu yüzden bu medya düzeni meslek yapmıyor. reyting almıyor."

'TRT mitingimi bir saniye vermedi fakat Osman Öcalan'ı çıkardı'

'TRT mitingimi bir saniye vermedi lakin Osman Öcalan'ı çıkardı''TRT mitingimi bir saniye vermedi ama Osman Öcalan'ı çıkardı' Muharrem İnce, TRT'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde mitinglerini yayınlamadığını ama Osman Öcalan'ı oy için ekrana çıkardığını söyledi.İnce, Türk Hava Yolları'nın yolcularına muhalif gazeteleri vermemesini de eleştirdi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER