Casper Excalibur G900 tanıtıldı!

Bilgisayar dünyasında, oyuncular ve e-spor uzmanlarının rekabet avantajı karşılamak için olası olan en iyi donanıma ve performansa sahip almak isterler.

Casper Excalibur G900 tanıtıldı!

Bilgisayar dünyasında, oyuncular ve e-spor uzmanlarının rekabet avantajı karşılamak için olası olan en iyi donanıma ve performansa sahip almak isterler. En iyi sonuçları edinmek için en yumuşak animasyonlara, en az gecikmeye ve en düşük dikkat dağıtan efektlere gereksinim duyarlar. En son GPU'lar kadar desteklenen yüksek kare hızları ve Hertz değerleri bu oyunculara rekabet üstünlüğü kazandırır. 240 Hz ekranı ve RTX ekran kartlarına sahip yeni Excalibur G900, oyuncuların gereklilik duyduğu tüm bu teçhizat ve teknolojiyi oyun severlerle buluşturuyor.

240 Hz ile oyunun kurallarını bitmiş yazılıyor

Rekabetçi oyuncuların bilgisayar alırken özellikle uyarı ettiği şeylerin en başında gelen Hertz değeri, 1 saniyede ekranda gösterilen kare sayısını ifade eder. Yani ne dek fazla kare gösterilse, ekranınız pek hızlı anlamına kazanç. Bu Nedenle rekabetçi oyunlarda kayda değer bir sürat avantajı elde etmiş olursunuz.

Rakibiniz ekranı 60Hz, sizinki 144/240 Hz ise, siz daha "pozitif" görüntüyü 1 saniye içerisinde ekranda gördüğünüz için, saniye bazında fayda elde eder ve karşınızdaki oyuncuya daha çabuk tepki vererek onu yenebilirsiniz. Ekran teknolojilerinin bu en kuvvetli özelliklerinden biri olan 240Hz'i hemen Casper Excalibur G900'de deneyimleyebileceksiniz.

4ms tepkime süresi

Ekranların tepki süresi aldığınız görüş kalitesini de yelken direği olarak etkiler. Oyuncu ekranlarında gördüğümüz 1ms, ekrandaki piksellerin başkalaşım hızını temsilcilik eder. Ekranınızdaki ms değeri düşük ise, sizin oyun hızınıza yetişemeyen ekran, flu bir bakış elde edecek ve ekranda oluşacak bu sorunlar sebebiyle de oyundaki başarınız etkilenecektir. Ms değeri yüksek bir ekran kullandığınızda ise piksellerin renk değişim süresi oldukça kısa olacağı için böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.

Sadece 4ms tepkime süresi ile kocaman akıcı ekran geçişlerine sahip olacağınız Excalibur G900 ile saniye başına düşen kare sayısını artırarak oyun esnasında ultra hızda oynamanız mümkün olacak ve rekabetçi oyunlarda bir adım önde olacaksınız.

GTX ve RTX Ekran Kartları

Excalibur G900 oyun bilgisayarı ihtiyacınız olan performansa tarafından birbirinden kuvvetli ekran kartı opsiyonları sunuyor. 4 ayrı ekran kartı ile NVIDIA'nın Turing mimarisinden GTXve RTX ekran kartlarını seçebilir, 8GB'a dek artan harici ekran kartı belleği ile rekabet avantajı elde edeceksiniz.

En engebeli oyunları yüksek çabuk ekranlarda oynayın

240 Hz monitör ve GeForce GPU'ya sahip Excalibur G900 ile Call of Duty: Warzone'da, Fortnite, PubG, Killzone gibi yüksek sürat gerektiren oyunlar test edildiğinde, daha akan canlandırma, daha az gölgeleme, daha eksik yırtılma ve eksik gecikme avantajları gözlemlendi. Oyun oynarken daha yüksek bir kare hızına sahip olmanın emin, ölçülebilir faydaları tartışılmazdır. Daha yumuşak görünen animasyonlar; zorlu oyunlarda hedefi izlemeyi iyileştirir, dikkat distribütör efektleri azaltır ve düşük "Sistem Gecikmesi" hedeflerini daha erken görmenize yardımcı olur.

10. Nesil yeni işlemcisi ile oyun performansının sınırlarını zorlayan Casper'ın yeni bilgisayarıExcalibur G900, 240 Hz ekranı, 4 ms tepkime ve RTX ekran kartları ile tüm oyunlarda rekabet üstünlüğünü kolaylıkla elde edebileceksiniz. Ön satışa sunulan kuvvetli oyun bilgisayarı Excalibur G900'e https://www.casper.com.tr/excalibur-g900 adresinden ulaşabilir, oyun dünyasında bütün rakiplerinizden bir adım daha önde olabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER