FIFA 21 için bedava yükseltme

FIFA 21'in çıkış tarihi, Xbox Series X ve PlayStation 5 konsollarının çıkış tarihinin birkaç öncesine eşit geliyor.

FIFA 21 için bedava yükseltme

FIFA 21'in çıkış tarihi, Xbox Series X ve PlayStation 5 konsollarının çıkış tarihinin birkaç öncesine eşit geliyor. Oysa üzülmenize gerek yok, çünkü EA oyunlarınızı ücret istemeden yeni konsollara yükseltebilir. Aynı şart, Madden 21 ve fazlası için de geçerli olabilir.

EA'nın üstteki düzey yöneticisi Blake Jorgensen, firmanın son kazanç duyurusunda "şu anki nesle ait konsollara meydana çıkan bazı oyunların, yeni nesilde bir sonraki sürüme bedava yükseltilebileceğini" söyledi. Jorgensen, hangi oyunların ücretsiz yükseltme programına dahil olacağını söylemedi ancak GameSpot'a tarafından bu açıklama, bir anda yok, daha önceki bir çalışmanın sonucu olarak yapıldı.

Microsoft, daha önce her Xbox One oyununun geriye doğru yönelik uyumlu olacağını ve Xbox Series X için Smart Delivery programı üzerinden bedava yükseltme sunabileceğini söylemişti. Yani Jorgensen'in söyledikleri, yeni bir program duyurmaktan fazla, üstünde zaten çalışılan programı güçlendirerek her yerde bahsetmek olabilir.

Oyunların yeni nesil sürümlerinin daha yüksek FPS (saniyedeki kare sayısı), daha yüksek çözünürlük ve daha çabuk yüklenme süreleriyle gelmeleri bekleniyor. Sony yeni donanımında uzamsal ses kullanmayı planladığından, PS4 ve PS5 arasındaki seslerde de ayrım hissedebilirsiniz.

EA'nın haziran başındaki EA Play sanal duyurusunda yeni detayları öğrenme şansımız olacak (alt oyunlar, bugünkü Xbox Series X iş ortağı etkinliğinde tanıtılmaz ise).

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER