Galaxy S20 Ultra sorunu çözülüyor

Samsung'un en fiyatı yüksek telefonu Galaxy S20 Ultra için birtakım sorunların olduğu biliniyor.

Galaxy S20 Ultra sorunu çözülüyor

Samsung'un en fiyatı yüksek telefonu Galaxy S20 Ultra için birtakım sorunların olduğu biliniyor. Bunların başında telefonun kamera odak problemleri gelirken, bilhassa Galaxy S20 Ultra'nın Exynos'lu sürümünün batarya ömrü ve fazla ısınma problemleriyle de başı dertte. Bunlar arasına birkaç gün önce bir yenisi daha katıldı: Ekranda yeşil ton sorunu!

Yeniden Galaxy S20 Ultra'nın Exynos'lu sürümlerinde ortaya meydana çıkan ekranda yeşil ton problemi, bir takım kullanıcılar göre rapor edilmiş. Sorunu yaşamış kullanıcıların bahsettiğine kadar, ekranı 120 Hz'e alıp, ekran parlaklığını da yüzde 30'un altına alırsanız, bir takım uygulamalarda ekranda yeşil tonlar, hemen yukarıda da görebildiğiniz gibi kendini belirli ediyor.

Ortaya meydana çıkan bu sorun ise, Samsung'un geçtiğimiz günlerde yayınladığı Nisan 2020 güncellemesinden sonradan ortaya çıkmış. Şimdilik bu sorundan nedeniyle rahatsız almak istemeyenler, ekran tazeleme hızını 60Hz'e getirmeleri yeterli. Ama gelen haberler Samsung'un bu konuda da bir güncelleme yayınlayacağı yönünde. Sorun çok uzun sürmeyecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER