İsmi değişti; kendisi halen yok

İsmi değişti; kendisi halen yok

İsmi değişti; kendisi halen yok

Atari'nin beklenen yeni Ataribox konsolu, geçtiğimiz yaz tanıtıldığından bu yana bazı gecikmeler ve oyun duyurusu eksikleri ile pek iyi bir dönem geçirmedi. Görünene göre bu durum bugün de değişmiyor. Firma, Ataribox için yeni bir duyuru yaptı ancak bu duyuru da beklenen haberleri vermiyor.

Yeni duyuruda belirtilene göre Ataribox isim değiştirerek, 2600'ün nadiren kullanılan tam adına bir gönderme yapıyor ve Atari VCS olarak yeniden adlandırılıyor. Sistemin prototipleri, Classic Joystick ve Modern Controller ise bu hafta Game Developers Conference sırasında gösterilecek ancak konsoldan gelen yeni haberler bunlar ile sınırlı olacak.

Oyunlar hakkında hiçbir açıklama yapılmış değil ve Atari, "hedefinin" Nisan ayı içerisinde bir noktada ön sipariş tarihini açıklamak olduğunu söylüyor. Başka bir deyiş ile bir VCS için para ödeme imkanı bulana kadar bahar mevsiminin büyük bir kısmı geçmiş olabilir ve bir konsol edinene kadar daha da fazla zaman geçeceği kesin.

Halen sabreden ve  bir VCS isteyenler için Atari'nin öncelikle sunması gereken pek çok şey bulunuyor. İlk olarak konsolun çalışan bir örneğinin gösterilmesi gerekiyor ve daha önemlisi, çalışan oyunların sunulması şart. Aksi taktirde bu konsolun da bir başka "nostaljiden para kazanma yöntemi" olarak görülmesi kaçınılmaz...

Önceki HaberHTC Desire 12 ve Desire 12 Plus Tanıtıldı! Sonraki HaberGalaxy S9 ile Rekor 4G İndirme Hızına Ulaşıldı
Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2018, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER