Play Store'da "dene - yükle" dönemi

Google, üyelik satışlarını artırmaya yönelik "Bedava dene ve yükle" düğmesini Play Store'da test etmeye başladı. Yeni düğme, Play Store'da her zamanki Yükle düğmesiyle birlikte gösteriliyor.

Play Store'da

Google, üyelik satışlarını artırmaya yönelik "Bedava dene ve yükle" düğmesini Play Store'da test etmeye başladı.

Yeni düğme, Play Store'da her zamanki Yükle düğmesiyle birlikte gösteriliyor. Yeşil arka plana sahip yeni düğmeye bastığınızda kullanım yükleniyor ve üyelik test süresi otomatik olarak başlatılıyor. Test süresi tamamlandığında üyelik, ödeme yöntemini seçen kullanıcılar için başlıyor.

Play Store'daki dilekçe sayfasında, yeni düğmenin altında üyeliğin faydaları ve üyelik süresi, üyelik ücreti yer alıyor.

Bu değişlikten önce bir uygulamaya ücretli olarak üye olmak için önce uygulamayı indirmeniz gerekiyordu. Uygulamaya bir kerelik ücretle mi, yoksa üyelik ücretiyle mi sahip olabileceğinizi öğrenmek için de önce uygulamayı indirmeniz gerekiyordu.

Değişiklik, üyelik sistemine sahip uygulamalar için yardımsever olacak gibi görünüyor. bununla beraber aylık üyelik ücreti ödediğimiz şeyler arasına bambaşka mobil uygulamaları eklemek, her ay cebinizden üyelikler için meydana çıkan paranın miktarının kontrolden çıkması anlamına gelebilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER