Yapay zekalı mikrofonlar geldi!

ASUS, meslek ya da ziyafet için sesli iletişimde beğenilmeyen arkadaki plan gürültüsünü zeki bir şekilde ortadan kaldıran yeni Suni Akıl Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon teknolojisini duyurdu.

Yapay zekalı mikrofonlar geldi!

ASUS, meslek ya da ziyafet için sesli iletişimde beğenilmeyen arkadaki plan gürültüsünü zeki bir şekilde ortadan kaldıran yeni Suni Akıl Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon teknolojisini duyurdu. Yonga seti tabanlı alet öğreniminden yararlanan bu yeni teknoloji, öteki insanların seslerini ve rüzgar veya trafik gibi etraf gürültülerini filtreleyip engelliyor. Bu yeni teknoloji ASUS Yapay Akıl Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon Adaptörü ve en yeni ROG kulaklıklarla birlikte sunuluyor.

ASUS Suni Akıl Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon Adaptörü

ASUS Suni Zeka Destekli Şamata Engelleyici Mikrofon Adaptörü, bu teknolojiyi sunan ilk USB-C - 3,5 mm adaptörü olma özelliğine sahip. 3,5 mm giriş standardı üzerinden bütün kulaklıklara bağlanabilen bu uyarlayıcı, kullanıcılara kristal netliğinde sesli irtibat olanağı sunuyor. Dahili yonga seti bütün ses işlemlerini üstlendiğinden, uyarlayıcı alt olduğu mobil cihazın, masaüstü ya da dizüstü bilgisayarın performansını etkilemiyor. Yalnızca 8 gram ağırlığındaki Yapay Akıl Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon Adaptörü, ASUS'a özgü Hyper-Grounding teknolojisiyle elektromanyetik paraziti önleyerek gürültüyü ortadan kaldırıyor. Mahsul bazı bölgelerde USB Type-C - Type-A adaptörüyle de sunulacak.

ROG Strix Go

Yeni ROG Strix Go USB-C oyuncu kulaklığı, Suni Zeka Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon özelliğiyle seslerin net iletilmesini sağlıyor. Bu hafif ve katlanabilir oyuncu kulaklığı akıllı cihazlarla, PC'lerle, Mac'lerle ve Nintendo Switch™ (el modunda) ile Sony PlayStation® 4 gibi oyun konsollarıyla ahenkli. 

ROG Strix Go 2.4

USB-C aygıtıyla düşük gecikmeli 2,4 GHz kablosuz bağlantı sunan ROG Strix Go 2.4; akıllı cihazlar, PC'ler, Mac'ler ve oyun konsollarıyla ahenkli. Birlikte gelen 3,5 mm bağlantısı da Microsoft® Xbox One™ ve öteki cihazlarla uygulama imkanı veriyor. Hem, Suni Zeka Destekli Şamata Yasaklayıcı Mikrofon teknolojisi bitmiş net sesli iletişim olanağı sunuyor.  Seri yük özelliği baştan sona yalnızca 15 dakika sıkıntı ile üç saate değin dilekçe olanağı sunan kulaklık, tam şarjda 25 saate dek kullanılabiliyor.

ROG Theta 7.1

Üstteki seviye 7.1 kanal çevresel ses özellikli bir oyuncu kulaklığı olan ROG Theta 7.1, sahip olduğu sekiz farklı ASUS Essence sürücüsü ve kuvvetli sanal baslarla nitelikli sesler sunarken bu seslerin konumunu da hassas bir şekilde iletiyor. Yapay Akıl Destekli Gürültü Yasaklayıcı Mikrofon ise oyunlarda kristal netliğinde iletişim olanağı veriyor. Ev sineması sınıfı özel ROG 7.1 DAC ve dört adet yüksek çözünürlüklü ESS SABRE® 9601 kulaklık sürücüsü ise kayıpsız seslerle oyunlara yaşam veriyor. USB-C bağlantısı doğru oyuncular PC'lerinde, konsollarında ve mobil cihazlarında 7.1 çevresel ses deneyimine kolayca kavuşuyor. ROG Theta 7.1 birinci sınıf imal kalitesi ve ergonomik tasarımıyla kuytu bir başvuru sunuyor. Üründe hem kişiselleştirilebilen RGB ışıklandırma bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER